az elég sokáig bejött egyszer amikor picsánrúgták az egész mol kutas bandát de még a takarítónőt is lecserélték akkor szaladtam bele egyszer.(óranézegetős) Onnantól kezdve más kúton folytattam de asszem már kb. 2 tankolásig utána eltörölték a hatósági áras üzemanyagot 😅
Ha EU-n belül utazik, akkor nincs ok rá, hogy szarakodjanak. Ha vámosdi is megy, azt a posta nyomkövetésében látni fogod, az érkeztetés után "NPKK VÁM" státuszt fog mutatni. Ha volt email megadva a feladónak és ráírta, kapsz e-mailt, elektronikusan ki tudod fizetni. Ha nincs email a csomagon, akkor a helyi postádra viszik le és értesítőt kapsz, hogy náluk van a túsz és igyekezzél befelé a váltságdíjjal.
már most kíváncsiságból én is megnéztem a tavalyi kártyás számlavezetésemet. Ha az egyszeri 44 ezret nem számolom ami kp levétes tranzakció volt akkor kerek 80 ezer forintért vagyok évente jó ügyfelük 😅
Jaja, nem veszem a lapot, ugyanis amivel a vilagon a legjobban fel lehet baszni az az ha baleknak akarnak nézni. És igen, jobban alszok és igen, nekem ennyit megért es ha tovább kell vinni az ügyet akkor annak már meg fogom kérni az árát. Ez van, nézd el
nekem, ígérem nem fárasztom többet ezzel a fórumot.
valamiért nem nagyon veszed a lapot mind1(legyintős) nekem is volt hasonló esetem csak én kb. szarok rá mert nem ér az én időm annyit. tavaly kb. 1 tonna anyagot rendeltem be is foglalták az akkori euró árfolyamon mikor mentem érte nagyjából 70 ezer forinttal többet kellett fizetnem. Rá se kérdeztem mert nem érdekel amikor az végösszeghez mérten csak kerekítési hiba. Te 3000 ft-on szarakodsz (szemeit körbeforgató) vagy rohadtul rá érsz vagy ennyire nem vagy fontos saját magadnak és keresed a kákán a csomót és áldozod a drága időd felesleges szájtépésekre. Abba gondolj bele ha hosszas utánajárás után esetleg véletlen neked lesz igazad hivatalosan is. (óranézegetős)
Akkor mi lesz? Jóváírnak 3 ezer forintot? jobban alszol? Elmégy egy másik bankhoz? Ezt hívják csöbörből-vödörbe. Hidd el egy az anyjuk ezeknek mindnek. Pont ugyan úgy át leszel baszva ha nem így akkor majd úgy(kezeit széttáró) Elbaszol 1 egész napot? Ennyi idő alatt pont legletteled azt a kis sarkot és már is sokkal előrébb vagy ahhoz, hogy fizessék a zsíros bérleti díjat(dollárjeles) Úgy van ez ahogy ini is írja. Ennyi pénzért a helyi fiókba sem biciklizne el én sem.(kezeit széttáró)
A DHL nem csak futarszolgalatkent mukodik, postaszolgaltatas is van naluk. Ugyanugy fog megerkezni, mint barmely postacsomag, ki fogjak vinni. A posta.hu-n kovesd a cuccot a nyomkov. szamaval, akkor kb. lehet tudni, mikor jonnek vele.
mert szerződése van
pl nekünk a fedex hozta magyarba itt meg a dhl vámolta és hozta házhoz, jól be is szopatott
ami igazán vicc
aliról vettem egy kést 410 forintért és a express one hozta házhoz értesítéssel(china post küldte nyomon követéssel)
úgy hogy az expressz one 1500 alatt nem szállít magyarországon belül.....
nekem, ígérem nem fárasztom többet ezzel a fórumot.
Akkor mi lesz? Jóváírnak 3 ezer forintot? jobban alszol? Elmégy egy másik bankhoz? Ezt hívják csöbörből-vödörbe. Hidd el egy az anyjuk ezeknek mindnek. Pont ugyan úgy át leszel baszva ha nem így akkor majd úgy(kezeit széttáró) Elbaszol 1 egész napot? Ennyi idő alatt pont legletteled azt a kis sarkot és már is sokkal előrébb vagy ahhoz, hogy fizessék a zsíros bérleti díjat(dollárjeles) Úgy van ez ahogy ini is írja. Ennyi pénzért a helyi fiókba sem biciklizne el én sem.(kezeit széttáró)
pl nekünk a fedex hozta magyarba itt meg a dhl vámolta és hozta házhoz, jól be is szopatott
ami igazán vicc
aliról vettem egy kést 410 forintért és a express one hozta házhoz értesítéssel(china post küldte nyomon követéssel)
úgy hogy az expressz one 1500 alatt nem szállít magyarországon belül.....
állítólag ezek a 60as évekbeli pénzek még mindig használatosak usában
Mindenhez IS.