Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ne? Az AC bemenő oldal csak az akksit tudja tölteni nem? Nekem így jön le, AC/PV töltő az iverter meg az akksiból dolgozik, esélytelen a véletlen visszatáplálás. A
kimenő oldalt nyílván nem kötöm rá a hálózatra.
Meg hogy nem hogy örúlnének hogy fűtöd a helyet meg fenntartod. Vagy jöhetnek vissza savanyú tejet árulni, különben is coopba már nem jár senki. Szóval becsüljenek meg, ami a minimum hogy nem emelnek ilyen nehéz helyzetben hanem örüljenek hogy fizetsz. Ha tönkre mész a pénzéhségük miatt akkor még ez sem lesz, más úgysem bérelné ki ezt a lepusztult bódét.

Ha bejön kérem a kanapét 🤣
milyen a villanyórád?
tudja mérni a ki és a bemenőt is?
ha igen akkor a hálózatot rá ne kösd az inverterre
Miért nem mondod nekik, hogy a neten láttál olcsóbb kiadó helyet? 😁
Áhh,szelídgesztenye vagyok.És a fenntartható működés híve.
Még ki is szoktam keresni a konkurencia elérhetőségét a delikvensnek,mindent a vásárlóért.
A coop most emelt 9%-ot a bérleti díjon,aki ezt az összeget visszacsinálja egy évre annak ingyen adok ülőgarnitúrát.
Megjött a cucc 4 nap alatt, mindjárt írok is egy kiváló értékelést az eladónak 😁 Így lehet megért 143 ezret is, de a feteket még megnézem 🤣
És ha még elhangzik az ikea vagy a még rosszabb az rs bútor, na akkor már a káddal sem bíbelődik, ott helyben kezd beletuszkolni a bejárat melletti vegyszeres hordóba. 😬
Én is próbáltam alkudni Zotyánal, mindent bevetettem, a régi jó baratságot, a jövendő gyümölcsöző kapcsolatot és hogy nem lököm fel egy kanyarban, de ezt nem mertem volna mondani neki 🤣🤣🤣
Most te egy hullát akarnal nyomtalanul eltuntetni,ne kenyeskedj. 😆
Hú ott finom illatok terjedhetnek 🙈🤣
zotyának állítólag már tűnt így el egy-két akadékoskodó ügyfele(kezeit széttáró)
Úgy tudom, nem szereti amikor úgy kezdik a mondatot, hogy a neten olcsóbban láttam ugyanezt 😅
Kadba,es ra a tisztitot,ami ellepi,oszt varsz.
Valami lakatlan helyen.
Bele kell nyomni az alanyt a lefolyóba aztán addig adagolni a lefolyótitítót amíg le nem folyik? 🙈🤣
abba a zotya van otthon(gondolkodós)
Valami lefolyó tisztítós trükkjei vannak még az uccát is elkerülöm ahol tartózkodik 😅
savazni kell az nem olyan fárasztó mint a betonozás
mit kell eldobni? 😅
Ha bankigazgatót kell bebetonozni, akkor eldobok mindent, és megyek segíteni 😁
A bank igazgatóját betonozod be? Mert akkor nagyobb eséllyel lesz kártérítésed is Lallernál. 😁
Az tul konnyu.
geci mind
nekünk egy ingyenes termékre addig keresgéltek a dhl agyközpontban amíg le nem tudtak venni pénzzel
azt a postaköltséget vámolták le amit ki sem kellett fizetni nekünk
Aligátorfűrész esetleg
Az nem ér,aligátor idomítás?
Tél van. Hóvirágot ültettem odébb csak.
Tuti nem,lustak mint a dög,az expressone jobb.
Csak ha kozben Bougainvillea-t is termesztesz.