Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, de meglehet osztania véleményeket!
A H2R a motorgyártás csúcsa ma! A H2 kicsit nehéz, de tuning piac arra is ráállt!
Szotyi versysenek meg kispolszki hangja van vagy teszkos kompresszor.
Istenuccse ezek jutottak eszembe.
CB500, ER5 vizes, mégis csörömpöl, főleg az utóbbi.
Egyeni Szoc problem hogy ki mit vesz-vagy nem vesz

Jelzem hogy az a dagadt disznó H2 olyan ronda hogy ha ingyen adnak akkor is bezuzatnam.
Nekem nem jönnek be ezek a egérmozik, remélem vissza állnak analógra majd. Addig nem veszek új motort.
A két henger (sorkettő) levegősnek a hangjával (konkrétan a GS500, CB500, ER5) az a bajom, hogy sok, fülnek nem kellemes mechanikus zörejt is hall az ember. És nem, attól nem lesz jobb, hogy ordító kipufogót teszünk rá.
Tudom.Pont ezt gyakoroltam most is.
Jó hangja a Pocsesének van , főleg ha a tipust a Pan.ringen halgatod ! Vagy a H2 jet hajtóműve ! aaezeknek van jó hangjuk !
Véleményt lehet nyilvánítani! Kis sértődős.
Majd ha elindul a másik masina, (kéthenger levegő) küldök róla videót. Az szépen szól meglátod majd.
Ez is visít! Minden motornak van egy jellegzetes hangja.
Ma is azt teszem.
Nem neked kell nézni.
Jó ez a demokrácia,nem kötelező semmi.
Remélem nyáron megleshetem
Addig meg lapátold már össze a hornet cbr hibridet...
Jó, mert nem olyan mint a többi visítógép.
Ez jó hang ?! Mint egy Barkas !
A kéthenger léghűtés sz*rul szól (sportdobbal meg különösen). Csak engem nem érdekel.
Csak kár a cicaszem lámpáért és az egérmoziért.
Azt mondom férfiasan tökéletes.
Majdnem olyan jó mint a két henger léghűtésnek.
De jó hangja van ennek a háromhengeres rettenetnek!
Pedig van rá esély.
Remélem nem hagyja az Sm. hogy odáig fajuljon a helyzet és lép hamarosan.
Én 10 éve voltam itt utoljára, de akkor sokkal pörgősebb volt a fórum!
Már megvan....akkoriban ritkán néztem fel mert minden tele lett szarva állandó mindenkit fikázással, gyakorlatilag egy merő trollkodás volt az oldal. ha újra kezdődik akkor megint lelépés lesz sokaknak akik nem recskáznak a gép előtt a gyermeteg rihegésre, 1-2 poénig tényleg mulatságos, de mikor fullba nyomják a kretént elég hamar inkább uncsika. Egyenlőre udvarias a stílus és nem tolakodó, mivel totál hidegen hagynak a galériák így bármi kerül fel ugyanúgy nem érdekel mint eddig bármi, remélem nem fog oda fajulni a fórum mint akkoriban amit páran visszavágynak.
A telefon kijavítja és nem mindig ellenőrzöm.