meg nem feketedik el a kijelző, mint jópár 7genes procinál, a pár hónappal ezelőtti ms frissítésnél, mert szar volt...
egy uilyen kategóriályú brand nb ms-el sem olcsóbb, sőt, a belépő kínai retail nb-okat inkább nem is nevezném kliens gépnek. és ezen nem kell "hebrákolni semmit...
nekem van air is, igaz nem ez a belépő és 15 pro touch is, a cégnéél viszont csak ezeket a windowsos fosokat kapjuk, igaz abból a business szériát, de egy rakás szar az összes és nem hw szinten...
pár évente újra van pasztázva , 2-3 havonta kifújatom a ventit
ja még egy billentyűzetet vettem hozzá mert az eredeti totál elkopott, a sok gépeléstől (mondjuk ez kurva drága volt de egyszer élünk)
egy kis ram nem ártana bele mert csak 4gb, de ugyanilyet szerintem sehol nem találok, én meg nem fogok újonnan 8 gigát venni nagy pénzért
az a lényeg hogy fasza minden
origi w7 van rajta frissítések kikapcsolva és sosem áll meg sosem hibázik
torrentről leszedek néha egy frissebb verziót amiben vannak frissítések alapból, bár már évek óta nem kínlódtam vele
érdekes módon a kódot minden évjárató w7 elfogadja, ravaszul van ez megtervezve
mostanában néha eldobálja a wifi jelet, még lusta voltam megkeresni hogy tudom kikapcsolni benne azt hogy keressen wifit ha már fel van csatlakozva, néha rámegy a szomszéd jelére, nem értem miért van ez de annyira még nem érdekelt hogy megoldjam