Nem rád értettem a bolha jelzőt.
Tapasztalat, hogy általában azok kezdenek ágaskodni.
De az a jobbik mert már a pofontól is félrebeszélnek.
A telefonálgatásból, sminkelésből..... adódó figyelmetlenségben igazad van.
Keményen kellene szankcionálni!
Viszont én is néztem már be jobbkezes utcát, besorolósávot....de nem akartak bántani, mert udvariasan elnézést kértem.
Ahol nej van a közelben, ott felesleges jampizni.
Megteszi ez őt helyettünk
Mint amikor a tesco parkolóban nekem jött a papa, és a mamának állt feljebb hogy mit képzelek én hogy kiálok a parkolóból nahh az csúcs volt
Még szerencse hogy a lada nem törik bezzeg Gastra
Èn nyugodt voltam nejem az nem. Csendben fotóztam... már álltam a lámpánál mikor belèm jött. Gondolm fèrcbúkon vagy masszágeren fontos poGramok voltak vezetès közben.
Hmm bolhák köhögnek???!!!
Jaaa igeeen, szívesen elcseszném az idömet olyan hülyeségekkel, mint biztosítóval bájcseverészni, idöpontot egyeztetni stb
Majd még én kérjek elnézést, ha nekem kárt okoznak!
Bocsi-bocsi semmi gond!
Szeretett boldogság van, jahh és legközelebb jobban figyel
Végülis így is fel lehet fogni
Szerintem mindenki maga dönti el, hogy nyugodtan, kicsit lecseszős ordibálos, esetleg némi "jószándékú" buksi simogatással rendezi a dolgokat!
Természetesen hibázni mindenki tudd, efelől én se vagyok kivétel, de nem telefonálok meg kenceficézem magam vezetés közben!
Én simán elvenném a jogsit attól aki kézben tartott mobillal vezet!
U.i jahh tényleg bolha vagyok
Az a szar ha elveszik tőled és azzal kapsz.
De nem akarom ezt túlmagyarázni.
Én is hibáztam már, elnézést kértem és mindenki ment tovább.
Tőlem ia kértek elnézést és mentünk tovább.
Csak általában a bolhák köhögnek.
Nem tudom miért?
Kompenzálni szeretnének valamit ezzel a kakaskodással?
Aktuális ideg állapottól függ!
Nálunk rengeteg jobb kezes szakasz van, a többség azt se tudja hogy eszik vagy isszák...
Rendszeres reggel az a manőver hogy balra kanyarodóból megy tovább egyenesen, én meg aki kivárom a soromat, mééég az ilyen balf@szokat is figyeljem!!
Nem hiába raktam be előre, hátra kamerát és előszeretettel megyek kérdőre vonni a kedves delikvenst
Épp leszarom mekkora Hulk-ra nőt, mert sose üres kézzel szállók ki a kocsiból (maradjon csak titok)
De ma jól esett látni a szomszéd kárát, mert nem 1x elugatam hogy ne áljon meg az utcába párhuzamosan(ott a kibacot kocsibeálló), mert nem bírók kiálni, csak úgy ha kormányt tekergetem meg előre&hátra evickélek...
Mit ad isten pont a szemem láttára levitték a tükrét
Persze a kis csattra kijött a szomszéd, ls kérdezte higy nem e láttam a rendszámát
Hááát pajtás NEM
Probáltam megnyugtatni, hogy legközelebb másik irányba álljon, hát haa azt is leviszik
De durcásan azt megjegyezte milyen köcsög vagyok
Végülis nem én jelentettem fel a szomszédomat
De imádom a szomszédaimat
Jó bontost kell ismerni, en eddig mindent tudtam szerezni hibátlan karcmentest.
Lökösből is inkább gyári bontottat tennék fel akkor is ha fényezni kell mert sokkal pontosabb és jobb.
Tapasztalat, hogy általában azok kezdenek ágaskodni.
De az a jobbik mert már a pofontól is félrebeszélnek.
A telefonálgatásból, sminkelésből..... adódó figyelmetlenségben igazad van.
Keményen kellene szankcionálni!
Viszont én is néztem már be jobbkezes utcát, besorolósávot....de nem akartak bántani, mert udvariasan elnézést kértem.
Megteszi ez őt helyettünk
Mint amikor a tesco parkolóban nekem jött a papa, és a mamának állt feljebb hogy mit képzelek én hogy kiálok a parkolóból
Még szerencse hogy a lada nem törik
Jaaa igeeen, szívesen elcseszném az idömet olyan hülyeségekkel, mint biztosítóval bájcseverészni, idöpontot egyeztetni stb
Majd még én kérjek elnézést, ha nekem kárt okoznak!
Bocsi-bocsi semmi gond!
Szeretett boldogság van, jahh és legközelebb jobban figyel
Végülis így is fel lehet fogni
Szerintem mindenki maga dönti el, hogy nyugodtan, kicsit lecseszős ordibálos, esetleg némi "jószándékú" buksi simogatással rendezi a dolgokat!
Természetesen hibázni mindenki tudd, efelől én se vagyok kivétel, de nem telefonálok meg kenceficézem magam vezetés közben!
Én simán elvenném a jogsit attól aki kézben tartott mobillal vezet!
U.i jahh tényleg bolha vagyok
De nem akarom ezt túlmagyarázni.
Én is hibáztam már, elnézést kértem és mindenki ment tovább.
Tőlem ia kértek elnézést és mentünk tovább.
Csak általában a bolhák köhögnek.
Nem tudom miért?
Kompenzálni szeretnének valamit ezzel a kakaskodással?
Nálunk rengeteg jobb kezes szakasz van, a többség azt se tudja hogy eszik vagy isszák...
Rendszeres reggel az a manőver hogy balra kanyarodóból megy tovább egyenesen, én meg aki kivárom a soromat, mééég az ilyen balf@szokat is figyeljem!!
Nem hiába raktam be előre, hátra kamerát és előszeretettel megyek kérdőre vonni a kedves delikvenst
Épp leszarom mekkora Hulk-ra nőt, mert sose üres kézzel szállók ki a kocsiból (maradjon csak titok)
De ma jól esett látni a szomszéd kárát, mert nem 1x elugatam hogy ne áljon meg az utcába párhuzamosan(ott a kibacot kocsibeálló), mert nem bírók kiálni, csak úgy ha kormányt tekergetem meg előre&hátra evickélek...
Mit ad isten pont a szemem láttára levitték a tükrét
Persze a kis csattra kijött a szomszéd, ls kérdezte higy nem e láttam a rendszámát
Hááát pajtás NEM
Probáltam megnyugtatni, hogy legközelebb másik irányba álljon, hát haa azt is leviszik
De durcásan azt megjegyezte milyen köcsög vagyok
Végülis nem én jelentettem fel a szomszédomat
De imádom a szomszédaimat
Lökösből is inkább gyári bontottat tennék fel akkor is ha fényezni kell mert sokkal pontosabb és jobb.