Ezek többnyire olyan melora van ahol pl évente 1x jön pénz
Pl szőlő bér művelés vagy hasonló
Esetleg fix meló pl egy épület gipszkartonozása aztán ha vége akkor van pénz
A probléma csak annyi, hogy bőven elég 8órát gályázni! Inkább pihennénk még pár órát!
Kifizetik, semmi gond! De szívjuk eleget a dizel bűzt!
Ha nemet mondunk akkor megy a fenyegetőzés, hogy lehet menni máshová!
A gebasz csak az hogy a 3/4 iccakás müszak mondta hogy oké szevasztok, letétbe raktuk a felmondásunkat és februártól puszi pááá pá van.
Erre k.....vaaaa nagy pánik tőrt ki, és inkább nem ragaszkodnak a túlórához, meg inkább adnak több pénzt, csak most jelenleg nem a pénzzel van a baj!
Mindenesetre én jövő7en elmegyek arra a 2-3 meghallgatásra, veszítenivalóm nincs!
Ilyenkor röhögök a sok diplomáson, hogy na nesze tanultatok x évet, alig találtok a tudásotok alapján munkahelyet, én szaros szakmámmal meg kihalófélben vagyunk
Lehet jó ötlet volt nem tv szerelönek állni
Ha ingyen lenne az lenne a rabszolga,igy csak lozung ha szerzodest kell alairni es duplajat fizetik.
Az indexnel mennyi plusz ment ra a mogyoros csokis oknyomozasra?
Nem is tudom, nálunk kökrményen betartanák azt a 400 túlórát!
Amit nem értek hogy az 5 divízióból ,miért csak cinkotán ,azon belül is csak az éjszakás müszakot sújtják ezzel a hülyeségel!!!!??
Heti szinten átlag 16-20órát túlórázunk, hiába a szakszervezet, meg a kollektív szerzödés...
Sebaj, egyre zsírosabb állásokkal bombáznak, de a reggel8-tól 18ig se tetszik, de legalább állandó szabad szombat&vasárnap
Csak azt ellenorzom amit lathatoan osszefuggo gondolatsort tartalmaz,az elsore 100% hogy nem a szoposmalac Apam tag irta mert neki total flatline az eeg je,nem tud gondolkodni minent lop valakitol.A legnagyobb szellemi korrupciot folytatja az orszagban.Mer elettelelen.
Ja,az egy bullshit tiltakozas.
A jelenlegi szabalyozasban is eves 250 tulora engedelyezett,es ha a kollektiv szerzodeben elfogadod emelkedhet 300 ra,most ezt akartak 400 ra felvinni.A kell fizetes is marad eves.
Viszont nem kotelezo alairni.Jelenleg mivel lasszoval kell fogni munkerot tuti nem lesz semmi belole,de lehet hapogni sokat.
Jelenleg 5*8 ora a munkahet ez a 400 oraval novelve 2480 ora ebben zero szabi sincs ugyhogy nyugodtan szamolhatunk 2300 evi oraval,En jelenleg heti 55 oranal tartok es voltam szabi 4 napot.ez kb 2820 ora.Es nincs benne emelt tulorapenz.
Szoval lehet eltolni a biciklit becsbe.
Olyan sofőr nincs aki nem nézet be egy jobb kezes szakaszt!
Kicsit olyan mint a motorozás
Nyilván mindenki szereti néha meghúzni a gázt, élvezni a kanyarokat, de idegen helyen ahol annyira nem vagy tisztába pl a kanyarok ívével, nem fogod húzni mint a barom...
Más városbaninkább megyek lassabban, körültekintően mint hogy benézzek egy táblát, kanyart...
Hajjajj én se egy táblát néztem be, és nekem is jött az ugatás, persze elnézést kértem (szerencsére baj nem lett) ha ott kiszál a delikvens és a nyakamnál fogva tesz helyre egye fene, míg nem szakad nálam a cérna addig nincs baj
Pl szőlő bér művelés vagy hasonló
Esetleg fix meló pl egy épület gipszkartonozása aztán ha vége akkor van pénz