Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Név szerint nem ismerem, de tudom melyik stand, jöhet!
Return?
És ha már bent tartanak bennünket?
Baksa Lacinál kötelező a kolbász a piacon puha kenyérrel
Baszki mindennap várom a postást.
Valóban szép mezőváros, a szülőföldem, oázis a sivatag közepén. Szezonban motorral sűrűn járok majd arra és szokott lenni hatalmas veterán jármű börze havonta egyszer. Összeköthetjük a nagy börze bejárásával + egy piacos lángos, világi jó délelőtti program.
Repjegy?
Repjegy?
Gyakran járok Kecskemétre.
Imádom azt a várost.
Összehozhatjuk azt a fröccsöt
Hagyd, maga se gondolja igy csak tetszik neki mások bosszantása. Ez a tulajdonság a kis szarcsimbók tehetségtelen és sikertelen emberekre jellemző, de csak addig ilyenek mig valamilyen erőfölényben vannak vagy mint ő is, a sötétségből bújkálva kiabál ki a többieknek.
Egy ugye a talaj elérésen nem segít, de hátha rájön, hogy nem fog elmerülni, tud lebegni, hűsölni, közlekedni a vízfelszínen.
Gondolkodtam kutya úszó mellényen és azzal bevontatom magammal, mert alapvetően tud úszni, csak pánikol ha a tappancsa nem éri el a talajt.
Ezt a kamaszodó kutyussal valóban le is kell játszani. Én az alap jellemébe nem akarok bele szólni, semmi olyan nincs benne, ami kezelhetetlen lenne. Inkább hiány van, név szerint hogy minden boxer vigyorogva trappol a vízben, vízmániások, kivéve az enyém, aki inkább meggyullad a parton, de akkor sem hajlandó bejönni, max hasig. Ez sajnos már nem is fog változni.
Kecskemét ringre ha mentek, szólj előtte, kinézek.
Jelezz majd privátban!
MAMI kupa ez évtől gyertek majd szurkolni
Egyszer hallgattál értelmes zenét. Ne idézz tőlük, nem a te súlycsoportod a Junkies.
Ne foglalkozz senki negatív lehúzásaival!
Magadnak veszed, téged boldogítson!!!
Egy pitbike is versenymotor....
majd eszek fényt
nem így indultam neki az évnek, csak rühellem a hazugságot, meg pár emberi szar dolgot; kaptam amúgy, de így, köszönöm, hagyjuk; inkább veszek sajátot
Szerintem az tőled nem áll olyan messze. Ha én vennék versenymotort, na az tényleg csoda volna - olyan csoda, ami soha nem fog bekövetkezni.
én meg úgy döntöttem inkább, veszek egy versenymotort, na az is kész csoda...