Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dettó.
Ha valamelyik bántaná még akkor is ad egy esélyt.............................aztán szól,hogy elég
Eddig bírta a jog-harcos, már nem vagyunk tiltva.
Látod, egyszer nem iszunk aztán mindjárt mindenki normális!
Tudom ! A pántlika jól kifertőtleníti az ember belsejét!
wtf?
Mi ez a normális hangnem???
Miért írogattok normálisan???
Viselkedjetek már!!!
Ha lenne se innám meg.
Nincs otthon serital?
napi sétámat 3 óra után szoktam, , jön arra egy kutyussal a gazdája egyszer kapott tőlem egy jutalomfalatot a rosszcsont és ha meglát már 15 méterről lengeti a farkát, és örül nekem, pedig esetleg teljesen más ruhában vagyok. Nem tudom hogy tud felismerni?! minden esetre van pár olyan kutyus amelyik örül nekem és kis kedvenc. Megsimogatom, vagy megdögönyözöm őket, ha találkozunk!
Nem olvsok,szívom a tudást mint a szivacs tasitól.
ezt hol olvastad
Nagyon kedvelem a cane corsot is.... uigy szoktam én is. Ha nem rakja pórázra én sem teszem, aztán majd lejatszak, ha kell volt mar pár magyarás, olyantol is, akinek közben a kutyája balhézott, az enyém meg csak állt a lábam mellett és várta, hogy mi a parancs nagyon szép kutyus
Az enyém a macskát nem is tudja értelmezni, mert amikor meg akarja nézni mi az, a macska mar el is menekült
No most tudtam meg hogy a piros brembo sinter betét csak pályára jó,és nem lesz jobb tőle a fék.
Szereljem ki?
Ha nem támadja a többi kutyát és nem dominancia harcozik agresszívan, akkor semmi ok a megkötésére. Enyém sem akar állandóan dominálni, hanem csak játszani szeretne.
Van itt egy rét ahová sokan járnak kutyákkal sétálni.
Ha sáros az erdő én is kiviszem.
Cane Corso ,normálisan szocializálva,jártunk suliba,sokat foglalkozom vele.
Nagyon barátságos,állattal,emberrel,mondjuk a macskákat nem szereti,de ezt meg én akartam így!
Szóval ha valaki pórázon vezetett kutyával jön akkorén is ráakasztom,de ha szabadon akkor én is hagyom.
Volt már pár "okos" aki szerint én akkor is kössem meg ha ő nem mert.............mert csak!
Ők már nem jönnek oda ha mi kint vagyunk
Mivel nagyon szófogató, így sokszor van jutalom játék, póráz nélkül sétálás, mindenféle dolgok. A víz iszonyért cserébe egy boxerhez képest nagyon jól nevelt kutya. Inkább lenne fene rossz, csak tudjak vele úszni meg a vízben lubickolni, de nyilván nem fogom ezért bántani.
A boxer konkrétan ugrál, pörög, kiflibe hajtogatja magát, hozza az összes féle játékot, amit csak talál, olyankor játszás van, jutalom játék. Aztán majd lehet tanulni, sokkal jobban figyel olyankor.
Minél több energiáját kötöd le, annál inkább szófogadóbb lesz. Ha egész nap szétunja magát, aztán végre hazaér a gazdi, akkor egy kutya automatán játszani akar vele, jól érezni magát, nem pedig azonnal parancsokat teljesíteni, de ez szerintem nem bűn.
Csináltattam hámot neki imád futni, jobb idő lesz akkor futunk
Ősszel is futottunk már de a nyakörv nem az igazi ehhez
Nekem nincs sok elvárásom egy kutyával szemben, főleg úgy hogy max futni és otthon az udvarban "használom"
De a nem az legyen nem, és bármikor bármilyen helyzetben, akár macska kergetés közben is
Szerintem ez nem nagy elvárás
Inkább az a hiba nála hogy 6-7 hónapos koráig leszarták egy boxban volt és még a nevére sem hallgatott
Hiperaktív, ergo lassabban érik, több gazdival játszást, tanítást, foglalkozást igényel.
Abba nem gondolsz bele, hogy fajtán belül is vannak apró eltérések, egyedi jellemvonások? Az én boxerem az egyetlen, ami nem szereti a vizet, max hasig megy bele. Most akkor üssem-verjem, rázzam árammal, mert olyannak született, aki nem szereti a vízben pancsolást, holott minden másik boxer igen?
A mostani amstaffom kicsit gáz, nem igazán akar úgy működni ahogy az elődei, egyrészt eléggé hiperaktív, másrészt meg kb leszarja ki mit mond neki.
Egyenlőre nem akarom negatív megerősítéssel tanítani, de ha nem hagy más választást akkor fog neki fájni, nem fogok szarolni kapja a villanyos nyakörvet

Ellenben tök sokáig tud a 2 hátsó lábán állni, erre simán rá tudom venni nékány töpörtyűvel, pórázon is már kb normálisan megy, ellenben a nem az sosem nem......ami nem tetszik
a kutyafuttatón én is kaptam már, hogy miért megyek oda harci kutyával.... sírtam a röhögéstől és megkértem, hogy takarodjon kifelé a korcsával, mielőtt a harci kutyám széttépi... a boxer meg vidáman játszott... fogalma nem volt arról, hogy ez alapból még csak harciasnak sem mondható... nem véletlenül csináltam végig az őrző-védőt vele...