Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bullok nagyon jól képezhetőek, okos kutyák.... általában a gazdákkal van a gond. nem mindenkinek való ez a típus...
ááá csak fél, nehogy ő is hirtelen a bíróságon találja magát....
Én kutyám túl okos. Betartja a szabályokat ha jónak látja, de elég kritikus
Múltkor még idomítani is megpróbált engem, a tőlem tanult módszerekkel
Simán lecövekelt ha nem arra mentünk amerre ő gondolja, aztán csak egy irányba volt hajlandó elindulni.
Asszonynál bejött, de én észbe kaptam és elrángattam, aztán hamar rájött, hogy én makacsabb vagyok nála
Most ha akar valamit inkább szépen kér, annak előbb engedek.
Annyi még sokat bele tud zavarni a lengésbe, akkor a legjobb, ha szinte semmi nem nyúlik be.
Abból még tudsz rövidíteni, elég ha éppen ráfog a bilincs a kipu dob alatt, ilyen 1.5-2 centisre le lehet vágni, nyugodtan.
5 cm
A bullterrierem minden cselekedetet abbahagyott az önvédelmen kívül ha mondtam neki azt hogy "nem", még a dugást is
Amikor nekirontott az utcán egy kis tacskó azt azért harcképtelenné tette előtte, kis geci dög ott ugrabugrált és lármázott, a bull le sem szarta még rá se nézett, de amikor belecsípett a tacsi a bull oldalába, akkor kb 0,2 másodperc alatt már a vére folyt a kis dögnek
A tacsi gazdája is kiszaladt meg kb fél utca öregasszonya, a gazdi csak annyit mondott reméli hogy megdöglik már végre
Dea a sok öregasszony ott ajvékolt hogy miféle harci kutya és ez nem jó meg ilyenek, egyiknek még mondtam is(mocskosul felkúrtak a banyák) hogy ha nem hurcolkodik be a házába könnyen úgy járhat mint a tacskó
Aztán elég hamar csend lett, otthon meg mosogattam a kutyát negyed órát mert full tacskóvér volt az egész eleje
Amúgy az a kis geci dög túlélte, pedig a gazdája tuti leszarta
Csak a gyári "fojtást" vettem ki belőle ugye a kipu könyökcső ami majd beért végig a dobba is azt vágtam le maradt kb cm ami beér egyből megjött a kedve. BBKapitánynak biztos tetszene.
De egy buzi vagy te!
Riga Delta is 2 sebességes, kézi kuplung, lábváltó, az egyes lefelé 10 centire, a 2-es felfelé 20 centire van, olyan áttétellel, hogy ha egyesben üveghangig kiforgatod, akkor lehet, hogy 2-esbe váltáskor nem fullad le, zseniális.
Igen, téged seggbe tudnálak rúgni!
Ilyen tömegben én már nem motorozok
Pikk-pakk vált csak egy kicsit visszaengeded a gázt és már kettesbe is van.
Te amugy seggbe bírod?
Az árkádban
...kígyót melengetsz...
Ettől függetlenül a kis cseh villám tényleg jópofa, főleg ha 2 sebességes automata, annak akkora a váltási ideje, hogy mindig elfog a vihogás, ha megyek vele, nagyon mókás, szerethető kis masinák ezek.
Abbol 2 az árokba volt.
Nem ugatott be poénból raktam fel ettől független tényleg rohadt jó az a kis nyenyőce.
voltam...
vótam Pilisbe, láttam 5 motorost
Pocses, nézd meg, geci, nem bír magával, csak beugatott neked megint a galériád alatt...
Mért ne? Nem pesztrál én sem őt.
De mííííííír tecccccik neki válaszolni?
Van!
Én meg egész nap, de 8 - 17 óra között nem állhatok fel a számítógépem mögül.