Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sonykat nézegettem én is, a compact gépe nagyon jó de néha hiányzik egy kicsit, hogy lehessen vele játszani, a compactot állítgatom de nem mindig az történik aminek elvileg történnie kellene

Sonyból szerinted van olyan MILC amit érdemes megvenni 100-150ezer között ?
Nyolc éve ennyi cucc elég volt 1700km-re és 4 napra
Mi állandóan visszük az itatós hátizsákot,az enyémbe 2 lityi fér és nyáron ajánlott teletölteni .
Régebben vittem némi szerszámot ,szendvicset,pumpát,ezt-azt.
Ma már a vizen kívül max. egy multifogót és némi gyorskötözőt valamint egy lapos páleszt vagyok hajlandó vinni
Pontosan így történt!
Egy kis Sony NEX-3 a kitobijával már 6 éve a "motorozós" fotomasinám, Erdélyt is ezzel fotóztam körbe többször is. Egyéb célra is Sony MILC-et használok, egy a6000-et, 3 optikával (ez utóbbit sajnálom motorozni vinni, mert ha véletlenül eltaknyolok, az drága móka lenne, meg szétrázatni sem szeretném - a régi NEX nem ér többet használtan 30-40 ezer forintnál, és már bizonyított tartósság terén)
Ha a dobozoknak hangja van, akkor túl szűk a hely.
MILC-re kell váltani
Na ja, csak amikor a sorok között kell előre menni az csecs
Sőt, gondolj bele, az Mz-n vagy 10-12 kg a teljes kipufogó, az is csak egy oldalon van. Plusz az aksi is jobbos a váz középpontjához viszonyítva.
Valóban kurva széles a gyári szett, de megszokható. Tetszik, hogy nagy, zárható és színre fújva nem rontja el a motor látványát.
Zserezz rá egy hátsó szövettáskát, oldaldobozt nem fogod szeretni mert széles, a topcaset meg szar vinn magaddal.
Egy 200+ kilós motoron egy 5 kilós oldalsúly csak pályázáskor lenne észrevehető, civilben nem. Pályán meg nem szokás oldal cuccokkal menni.
Még egyiket sem, a vejkó-é nagyrészt, Ő fizette én használom. ......de most sajnos elviszi egy időre és teheti ha már az övé.
Nem tudom milyen hátizsák az ami 5 kilótól kikészít.
Én észre sem veszem hogy rajtam van. Jó fajta bringás hátizsák.
Jobban szeretem mint bármit ami a motorhoz van rögzítve, mert ez nem befolyásolja a motor viselkedését.
Én egyetlen egyszer próbáltam, egy kb. 5 kilós fotós hátizsák volt a hátamon egész napi motorozásnál (DSLR fotóscucc, sok optikával). Hát soha többet.... (igaz, nekem amúgy is rossz a derekam, de ez nagyon betett neki).
700-ast vagy 750-est vettél végül? Bocs, már kihagy az agyam...
De utálok hátizsákozni motorozás közben. Futura-ra meg is vannak a cefrés hordó méretű oldal dobozok, csak konzolokat kell másolnom hozzá egy gyári szettről.
Levizsgáztattam az NC-t, szinte kár volt téli gúnyát húzni, igen melegem volt.
Bár az igazán profik így cuccolnak:
Éppen költözik, nem akar 5-ször fordulni.
Vagy csak jól fel kell cuccolni egy könnyed túrázáshoz:
Traktorsúlyokat előre azt lehet cibálni neki.
Elég jól kapkodja az elejét és még agyon se kell forgatni.
http://youtu.be/e6t7VbV8d3E
Majdnem földi, ha-ha. Egy videót megnéznék, hallgatnék róla.
Még ha sárga lenne.
Valaki egy ilyet? Szinte ingyen van!
https://www.kepesmotor.hu/suzu...