Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Epitesz te a.......
Csak nem a tied?
Ott fényképeztem.
Törve? Remélem tudod hogy valótlan állítani is....
Fasza kép, honna van?
Nem mert össze vissza volt törve.
És a tulaj... pfffff
Megvetted?
Megint rágalmazol! Én egy közösséget építek!
Ez milyen?
Mesélj még. Milyen sulit végeztél? Ennyi erővel elmehetnél a TEKhez is!
Probaltuk, de ez a szerencsetlen a teljes eletet a neten tolti. Ezzel nem lehet versenyezni. Az osszes vloggert szar cigo zenet, fos citatumot bujja 0-24 ben es tolja fel ide az osszes szrmetet amit fal egesz nap a neten. Kinyirta az lfp-t ez a topikkal is ezt szeretne. A gsxr topikot keruli mint a hiv pozitiv a klinikat.
Azt viszont csak a naivak gondolják, hogy be fog következni. Sajnos sérült valamelyik része az agyának, és vagy sztárnak hiszi magát a feltöltött lopott képeivel a galériákban, (egyébként btk, szerzői jogok) vagy épp beleköt fűbe-fába. És a copy az egyetlen amiben mindenki felett áll, de azt se tudja hasznosítai amit folyamatosan keres és talál a neten. Ráadásul a modik meg valamiért pártfogásukba vették, hacsak nem kapott mod jogot is (ezt viszont én tudom bizonyitani)
Tudod te! A módszereid nagyon hasonlók!
Igen? Akkor amikor reklámozzák a Cofidis ajánlatait az hitelrontás?
Talán mert nem nézi az oldalt.
Az megelégedéssel fogja eltölteni. Azt kell elérnetek, hogy magától lelépjen.
Asse tom ki az, hogy te tudod az teged minosit.
ratyedli.
Ezt a szövegrészt melyik ténykedésre akarod ráhuzni?
Könnyű lementeni egy képet a netről? Igen. Elveszíti a kép a kapcsolódó szerzői jogokat, ha felkerül a netre? Nem.

A fotó nem kerül varázslatos módon a közkincsek közé, ha feltöltik a netre. A készítőjét ugyanúgy megilleti a szerzői jog ilyenkor, és országonként változó módon a halálától számított 50-70 évig érvényben marad. Csak ezután válik szabadon felhasználható közkinccsé.
Hódos-Hódos, kihúzod a gyufát valakinél!
A cofidis emlitese is btk ugyanis hitelrontas.
valóban? melyik névvel, és képpel? Meg aztán az a valaki miért nem jelentett fel senkit? Talán mert kiderülne az azonosság, és azonnakl dőln a jogalap?
A Polgári Törvénykönyv szerint a jóhírnév megsértését jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó és e személyt sértő, valótlan tényt állít vagy híresztel, vagy valós tényt hamis színben tüntet fel. E körben kiemelendő, hogy a jóhírnév megsértésére híresztelés útján is sor kerülhet, amelyre figyelemmel elfogadott a bírósági gyakorlatban, hogy a másoktól származó információ, tartalom közlése sem mentesít a személyiségi jogsértés miatti felelősség alól, így más személy posztjának megosztása is sértheti a jóhírnévhez való jogot. A jogsértés megállapítható abban az esetben is, ha a jogsértő poszt saját profiloldalunkon való megosztás útján csak néhány száz emberhez vagy egy zárt csoportban való megosztás útján több tízezer emberhez is eljut el, a megosztás helye a kár bizonyítása esetén legfeljebb csak a sértettet megillető kártérítés mértékét befolyásolhatja.