Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez ilyen! Nagyon túlárazott! A kilométer futás is gyanús....
Azt is!
Abban úgy is hiányt szenvedsz!
Az a baj, a 330-as vételár mellé még vagy 500-at ráköltött... Sehogy nem fogja visszakapni, ez tény.
Szép kép, ő az ikertesóm!
Szeretet!
Szeretettel szorongassátok meg, hogy elkéküljön....
Akkor fogadd el, szívesen adom!
attól függ, hogy árulni akarja, vagy eladni... ha egy százast levesz, még reális is lehet az eladás...
Nem!
Beszélgessünk a jó enduro-król. Van a haveromnak egy hetyke kis Kawasaki Kle 500-asa, esztétikailag nem a legszebb, de műszakilag nagyon rendben tartja, egy szép hangú Remus dob is van rajta. 94-es a gép, 150 ezer km, azt szeretné, ha 450-500 között tudná eladni.
Reális lehet?
A személyeskedés nem vélemény, hanem degradáció, gyermekem.
Kérlek te is fogadd el Mester más véleményeit!
van... én gyűjtöm... szerény, de nem sértő, szabad szemmel távolról is jól látható összegeket tudtok utalni....
Mi a bajod a szeretettel?
Elkiabálta, te is személyeskedsz megint. Szeretet gyermekem, szeretet!
Adományvonal van?
Na,ez a felület is kuka!
Gratulálok!
Ha egyedül maradok sem értem,hogy mi a jó az ilyen "beszélgetésekben"?
Visszatért a személyeskedés! F2 legalább jó úton jár már! Viszont te nem, sajnos ez hatással lehet a hivatásodra.
segítünk neked.... nyugi... a problémáidat már leírtad. úgy hallottam már kórház is van, ahol kigyógyítanak... támogatunk a gyógyulásodban...
Nulla vagy mester!
Egy forintot nem ér a bőröd,.
Na ez az én véleményem, amit itt mint te, én is elmondhatok.
Remélem te is elfogadod, mint én a te véleményeidet.
Végre jó úton jársz! Most akkor mond el mi bánt igazából!
nyugodj meg, ne háríts... segítünk....
Sajnos a problémát látod, a megfelelő személyt még nem.
Látod megint személyeskedsz, írásodból pedig lejön, hogy agresszívan írtad ezt, megint! Nyugalom és mélylevegő! Biztos szeretnek otthon, velük törődj, ez a sok pocskondia csak méreg a lelkednek.