és szép hölgyeim
Erre gondolj, mikkor a füledhez teszed és nyomkodod.
aztán szerintem megint megszokhatóvá válna, hogy személyesen kell azzal találkozni akivel beszélni akarsz mert nincs teló
Ha jobban belegondolok már a vonalas tekerős telefonok is kezdték aláásni az emberi kapcsolatokat.
Minél többet telefonál valaki annál kevésbé van szüksége találkozni embertársaival. Ez meg ellentmond a lét értelmének. Bell úr nagy találmány sarkából fordította ki a világot
Semmi másról, mint a kényelem megvalósításáról, ez meg arányosan hozta magával az ellustulást és az elbutulást.
nem volna kedvem lovaskocsival szállítgatni havi több ezer km-ert, mint ahogy a kútból húzni vizet sem amit a kandallón melegítek, hogy a lavorban fürödjek és 1000 ilyen dolgot nem szeretnék csinálni mint amit az eleink
Azt,hogy ezt ne kelljen erre a technika már módot ad
Ez már lassan olyan méreteket ölt, hogy el lehetne rendelni a szükségállapotot. Talán nem volt még olyan találmány a földön amivel a lakosság 60-70 %-a rendelkezik. Akik ezt irányítják azok a világ urai és már nem a földből kőolajat vagy földgázt pumpálók
Egy 45 kg-os csajjal nem lesz megfelelő a teszteredmény. ellenben egy 120 kg-os férfival elhempereg rajta és nem szakad össze a vad szeretkezés után azt már bátran ajánlhatja a vevőinek
Ehhez az kellene, hogy senkinek se lehessen használni így én sem lennék kényszer helyzetben
Mivel nem tudnának hívni engem sem
Mindenhol azt a szart nyomkodják. Kocsiból látom hogy tömegközlekedéseken,megállókban,járdán sétálva...még êttermekben is.
De attól hogy okos telefonod van,nem muszáj ezt csinálni.
Én kurva sokat gondolkodtam rajta,hogy veszek egy butatelót. De a GPS-t rendszeresen használom,a Mail meg fontos nekem...meló.
A többit leszarom...
Tesómnak van elrakva egy 28-as Csepel,nekem meg egy gyári állapotú Camping