Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyaralás jó pár éve motorral,messzire,aktívan,fagyizni megyek.
Nekem sincs mással gondom,de ez az utazás a mániája. Olasz és Osztrák minden évben kötelező,meg 1 idegen hely. Télen meg wellness havonta.
Bár én most próbálok áttérni a téli nyaralásra. Vietnám,Thaiföld télen a jó.
Jól teszed.
Én is megyek délután.
Majd délután.
15éve együtt vagyunk.
Azóta is nagyon jó a természete, ami főleg abban nyilvánul meg hogy elvisel engem
Pénzt jól kezelte akkor is meg most is, nem költ túl sok hülyeségre, annyi meg kell is.
Ja és bőven elég neki ha egy évben egyszer nyaralunk, ő is itthon szeret pihenni.
Én maradtam a munka hőse,a mai nap legalább nem nullás.
Én sok rendőrrel találkoztam, többel mint általában.
Milyen a helyzet a Balcsinál, mesélj.
Megint basztassátok egymást, inkább motoroznátok...
Szerinted miért nem nősült meg?
Én is itthon szeretek nyaralni. A házam jobban felszerelt, és kényelmesebb mint egy 5csillagos szálloda, az hogy a csicskák nyalják a seggem meg sose motivált.
Ha elutazok akkor mindig a hely természeti szépségeiért teszem, de pihenni otthon tudok.
Eleinte titkolják...
Anutád popója.
Szerintem ez még januárhoz képest is fakult.
Dehogy nősülök,pont ezért.
Üdf Füredrű cefike még nem ért ide sün egy szálse nem sokan lődörögnek.
Jól kell választani
Mondom...nősülj meg és megtudod. Egy házasság nem úgy működik hogy csak az van amit te akarsz.
Eddig sem kényszer volt soha.............menjen főzni...................vagy ne?
Mondjuk baszott sokat röhögtem anno mikor a sok majom durcás kismalacént akkoris elindult wellnesezni mikor az meteorológusból 40 mondta ne indulj el mert hóvihar lesz március 15.-én.
Oszt jött az sms hogy üljek másik kocsiba ha melegedni akarok...................mondom hova a kanapén fekszek otthon.
Egy vagon ember meg mezőgazdasági úton fogócskázott rendőrökkel mert neki foglalása van szállóba.
Ezt pofázom én is... de hát...
Az hogy nem kell menni sehová.
Mi változott a víruson kívül?
Vagy másik nő?