Alattam van....rangban. A beosztást meg hagyjuk
Esküszöm jó itthon lenni és nem menni sehová Húsvétkor. Annyira bemajmoltuk ezt az “el kell utazni ünnepeken” dolgot. Közben meg pont otthon kellene maradni és pihenni. Mert én azt vettem észre az utóbbi időben ,hogy engem fáraszt és untat ez a nagy wellnessezés. Évente 1-2 alkalom oké ,de havonta már kurva fárasztó és unalmas..
Úgy legyen!
Csak nálunk a gazdaságis ugyan így beszél ,aztán elküldtem a faszba nemrégen. A fiúknak ennyi pénzt adtam,ha lesz jutalom én odaadom...stb..stb
Mondom bazdmeg! A tied a Tűzoltóság vagy mi a fasz van veled?
Nekem jobban gyűlik a lóvém most ,akármilyen hihetetlen. Ugyan úgy van munkahely mind a kettőknek ,meg az albérlők sem szóltak hogy el akarnának menni. A kiadásunk viszont hatalmasat csökkent! Alig járunk valahová(üzemanyag),nem megyünk 2-3 napokra wellnessezni és a kaja is olcsóbb hogy itthon főzünk mindent.
sztem ő is azon van, hogy az embereit megtartsa... azért az jelentős kiadás....
nekem 11M-t kell kiadni havonta úgy, hogy magamnak nem is fizetek.... csak bérre... ezért kell 4 óráztatnom, hogy 2 hónap alatt nyerjek egy hónapot pluszban a bérekre.... de ha nem történik augusztusig valami, akkor szeptemberre lapát... addigra lefogy a kassza... de addig nyugalom van. a srácok is megértették, és örülnek, hogy nem lettek már most elbocsátva többen. nincs rinya, nincs sírás....
Saját bevallása szerint jelentős ingatlanvagyonnal rendelkezik. Az, hogy most egy évig ezt nem tudja gyarapítani, az szerintem sokkal kevésbé rossz dolog, mint ahogy az állásukat vesztett csóringerebb emberek (alkalmazottak) járnak. Sajnálom őt, de mégsem igazán....
Mivel még van egy halom a raktárban is.
Ha találtam volna egy modernebbet helyi lokációban nem lennék itt.
De ekkora nincs,ha lenne is amit kétlek mert a szokásos multik vannak benn,akkor is olyan árban hogy nincs értelme.
Csak szorozd be általában 5 euro netto négyzetmétere,plusz rezsi,villanyfűtés legtöbbször.
Esküszöm jó itthon lenni és nem menni sehová Húsvétkor. Annyira bemajmoltuk ezt az “el kell utazni ünnepeken” dolgot. Közben meg pont otthon kellene maradni és pihenni. Mert én azt vettem észre az utóbbi időben ,hogy engem fáraszt és untat ez a nagy wellnessezés. Évente 1-2 alkalom oké ,de havonta már kurva fárasztó és unalmas..
Csak nálunk a gazdaságis ugyan így beszél ,aztán elküldtem a faszba nemrégen. A fiúknak ennyi pénzt adtam,ha lesz jutalom én odaadom...stb..stb
Mondom bazdmeg! A tied a Tűzoltóság vagy mi a fasz van veled?
Te alkalmazott vagy,nem tulajdonos .
nekem 11M-t kell kiadni havonta úgy, hogy magamnak nem is fizetek.... csak bérre... ezért kell 4 óráztatnom, hogy 2 hónap alatt nyerjek egy hónapot pluszban a bérekre.... de ha nem történik augusztusig valami, akkor szeptemberre lapát... addigra lefogy a kassza... de addig nyugalom van. a srácok is megértették, és örülnek, hogy nem lettek már most elbocsátva többen. nincs rinya, nincs sírás....
Megmondom őszintén ekkora pörgés nem kéne,ami tavaly volt untig elég lenne.
Ha találtam volna egy modernebbet helyi lokációban nem lennék itt.
De ekkora nincs,ha lenne is amit kétlek mert a szokásos multik vannak benn,akkor is olyan árban hogy nincs értelme.
Csak szorozd be általában 5 euro netto négyzetmétere,plusz rezsi,villanyfűtés legtöbbször.
Nem reklam.