Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hóóóóha báttya, egy terep versenyre benevezném a két kocsit, a maffia messzebb jut.
az astra attól is jobb
mivel a motor nem kell vajami más faszságba kell befektetni azt a pénzt
Ini, vedd át a mottómat:
"Ahova a Thalia nem visz el, ott nincs hal!"
Rajta vagyok.
Azért a Csíknak vannak jó ötletei.Ezt blokolnám,csak nem egy NSU-val.

https://totalbike.hu/sebessegoltara/2020/10/25/megyek_80_eves_motorral_a_dolomitokba/
A munka a szegények hobbija
Ugybiz
Dolgozzanak a szegények.
Melóba járni.....
Ki mondta, hogy a fasztrát eladja? A motort adja el, vesz helyette kisebbet, meg ezt a horgászós batárt, ha jól tévedek.
Jogos. Én meg a szaros fotózással vagyok így.
Mondjuk ez hobbi, az meg nem a racionalitásról szól.
Na de annyira kell neked az a "nagy hal", hogy ezért egy önálló járművet veszel hozzá?
Mert az LPG-s, fillérekért fenntartható Fasztra helyett nem lesz vicces melóba járni egy ilyen dögnehéz, összkerekes benzintemetővel....

Közöm nincs hozzá, csak megjegyeztem a véleményemet...
akkor nincs hal
az igszán nagyok mind éjjel jöttek, többnyire 22-01 között
ezek a 1,5-2 kilósak jonnek nappal is
De most van!
Nem volt még neked rendes autód
Aludni otthon kell.....
a nagy sár még annyira nem is gáz mert ha nagy nem megyek
inkább az a baj hogy olyan gidres-gödrös -keréknyomos
opel alja örökké fennakad
nem csak kocsik járnak a parton hanem traktorok is
amugy a rövid pajero olyan sarakon átmegy higy nem is gondolná az ember de alig magxobb mint a niva pakolás ügyileg
és azt is tudom hogy a hosszú kocsi szarabb terepen, de aludni kell.... idén 90%-ban éjszaka voltam kint
Amúgy Ini hova a kutyafülébe jársz horgászni, hogy egy sima első kereket, téli gumis kocsi nem megfelelő? A horgászhelyek 99%-a egy Astra-Thalia kaliberrel vidáman megközelíthető. A szakadó esőben az alföldi agyagban meg a 4x4 is ott marad (Kígyós-csatorna egyes szakaszai).
Szerintem vagy 1.5-szeres a magassága, mint az Astráé.
Magasabb, nem tudom mennyivel.
A haver outbackjével elég durva helyeken elmentünk.
Egy itteni cimbim is ezt használja vagy 10 éve peca batárnak, azt mondja, hogy sárban még nem maradt.
ennek mennyivel lehet feljebb az alja mint az astrának?
képről nem tűnik olyan magasnak
A BMW is....
Igen, a dízelt mindenki kerülni most már ezekből.
Nagyon tetszik (bár szürke kocsit soha többet, rémesen unalmassá tesz sok formát az a szín).
Ez nem tűnik rossznak.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/subaru/forester/subaru_forester_2_0_comfort_kezi_valtos-16176738

A dízelt viszont NEM szabad megvenni!!!
A benzines motorjaik túlzás nélkül a világ legjobbjai , ellenben a dízelek pont egy kalap szart érnek!