Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A faszom nem kéne?
Hogy a villám vágjon a focibuzi dinasztia vezérbe...
Lesz még stadionból Ázsia Center.
A stadion nemzeti érdek
Meg van tervezve, a nemzet Lőrince meg is nyerte, csak épp a főgeci nem adja a zsozsót - most épp az új pécsi stadionra kell (amit persze szintén Lőrincünk építhet fel).
Tervezd meg, addbe aztán épitsd meg tuti munka a fiataloknak neked meg csomo pénz
Mer minek klne lenni egy normális városban? Sártengernek meg szekérutnak gémeskuttal?
HIDAT AKARUNK!
A város munkáltatóinak persze annyira nem tetszik az új híd terve, mert a jelenleg minimálbéren nyomorgatott dolgozói megszöknének innen.
Figyu,ha nem teszel semmit akkor mit zavar.
Van valami bullshit duma a tétlenségről.............
Tuti lehetne idézni.
Figyu, nekem pont mindegy, az én munkámat (jelenleg) nem érinti. Csak utálom látni hogy leépül, pusztul, elnéptelenedik, tönkremegy a város.
Mikor én '85-ben Kalocsára kerültem, akkor 18.500-an éltek itt, most kb. 15.500-an, pedig faluról / tanyáról sokan beköltöztek.

Persze térkövezett főtér, meg szökőkút az van dögivel....
No,akkor vesd fel az önkorinak egy kompkikötő építését.
könnyebb mint a híd.
Szervezkedj.Légy mozgalmi ember,ne csak tespedj azindex előtt.
Meg nem keresne annyit, amiből ezt finanszírozni lehetne.
Őszintén, hülye is lenne egy fiatal (vagy bárki) napi 2x2-2.5 órát munkába ingázni Kalocsáról-Bp.-re...
5:30-kor kéne indulnia kocsival egy 8 órás munkakezdéshez és 17 órás végzéssel kb. este 20 órára érne haza.
Autópálya ide vagy oda, Bp. határától kezdődik a dugóban araszolás.
Géderlakon van valami xar, de közel sincs, meg leírhatatlanul rossz út vezet odáig. Éjszaka, vagy ködben, télen nem is jár.
Komp nincs?
Sajnos tudom. A kalocsai fiatalok viszont inkább albérletbe költöznek, mintsem napi kétszer 90-120 km-t autózzanak / buszozzanak Pestre vagy Kecskemétre dolgozni. Végleg elmennek a városból, mert itthon egyszerűen nincs munka, ami kevés meg mégis, az a minimálbéres nyomorúság (ezt Te is tudod...)

Ezért lenne megváltás a beígért, majd most éppen elhalasztott Duna-híd, mert Pakson jelenleg is van (az atomerőmű építése alatt meg pláne lesz) munkahely, ami csekély benzinköltséggel, napi kétszer 15-20 perc idő alatt elérhető lenne.
Pontosan, az nettó életben maradásért melózunk, ez a helyzet.
Egy kellemes vízparti kisváros lenne az álmom, de ott nincs munka számomra, így menni kell.

Múlt pénteken Kékestetőn motoroztam, szombaton Dobogókőn. Mikor visszaértem Budapestre meg csapott az a rohadalom büdös szmog és bűz, ami átjárja a várost és elgondolkodtam, hogy fel kéne adni ezt a mérnöki szenvedést és elhúzni egy jobb helyre "ini-szerűen" élni.
sajnos a helyi munka kivitekezése az ipari forradalom óta kb lehetetlen
Tudom hogy sokan csinálják, de ez mennyi temérdek elpocsékolt idő, üzemanyag, és mennyi felesleges környezetszennyezés?
Oszinak lesznek gondjai.

http://youtu.be/tcvAYSPV5lI;list=PLxv9YlfVvjvbTJ6jTCihdqZVcQpXPzAtM&index=7
én majd 20 évig ingáztam 2x100 km távot havi 14-15x
nem feltétlen kell költözni a meló miatt
nekem eddig 3 munkahelyem volt aztan lassan 50 leszek
majd írok nekik
21-esben nem sok utcai van
Így van!
:)))))