Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk.
Szerintem.
Gyökér van mindenhol.
Boldog ember az, aki egy helyen lakhat azért, mert szeret ott élni...
Én a 4 városban lakok 12 év alatt és pár év és megyek tovább szerintem. A munka diktál, a többi csak részlet.
Ini, felhívtad a Pumigumit? Ha ott nem találsz a masinádra jó használt abroncsokat, akkor sehol.
Ez az elköltözés sem megy ám mindenkinek.
Én sem tudnék egy meló miatt, meg más miatt sem.
Ide születtem, itt vannak a gyökereim, szeretek itt élni s ez több számomra mint egy munka.
Mé,nem tud úszni?
Az úgy tényleg nem jó.
Gyengén fizető, de nagyon jó munkám van (azaz imádom csinálni) immár több mint egy évtizede. Teljesen önállóan végzem a munkáimat itthonról, nem kell órákat "fölösleges" és "értelmetlen" közlekedéssel töltsek minden nap. Ha van "ihletem", akkor késő estig, vagy akár szombat-vasárnap is rajzolok, ha meg nincs, akkor senki nem szól rám, ha egy félnapot csak magam elé bambulok. (Átlagban bőven meg van a 8 órányi tényleges munka).
Várja is az uj duna hidat
De most mar mehetnel.
(Nagyon kényelmes. Volt egy agyvérzésben lebénult apósom, egy súlyos cukorbeteg, rákos anyósom, őket nem lehetett magukra hagyni. Nem nálunk laktak, hanem egy pár km-re lévő tanyán, de 2 naponta el kellett őket látni. [Mi akkor egy 30m2-es lakótelepi minigarzonban laktunk Kalocsán])
10 év nem sok én vagy 30 éve várok a tutira
Te egy évtizedet vártál szakirányú munkára egy városban, ahelyett hogy elköltöztél volna oda, ahol van munka?Ű
Ez oszt a kényelmes élet...
Ezt a tesztüzemet már lefuttattuk kicsiben, látod, hogy korrekt vagyok, ha meggazdagodásról van szó.
Vagy csak simán eltörlik hogy ne mászkáljanak az emberek
Lehet most vegre erdeklodes hianyaban elmarad a tel,vagy covidos lesz es szöszilia bevagja karantenba.
Szar,telen hazamegyek nem latok semit,depis leszek.
Én se kapkodok vele. Tavaly karácsonykor raktam fel
20 évig 3 műszakozni... ahhoz sem lehet, vagy még szarabb lehet a folyamatos éjjelezés...
Melyik idöszámitás szerint?
Ha esik a ho felszerelem a telit,mar elohalasztam a fulke alol,viszem a lidlis akkust.
Ja......
Esse jo egyébként. Elég sokaknak megterhelö
Ehhez nem lehet hozzászokni. Egy orával.hamarabb abba kell.hagyni a melot akár itthon.csinál valamit az ember akár munkában
Igen az az.