Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mindenkinek van jó kedvezmény
amúgy ugyanott lett kérdezve mindkettő
Jó kedvezménnyel nem drága az alkatrész.
szomszéd csaj a 306-ossal telivert egy kamiont, teljesen totálkár lett a kocsi, azon egy ép elem nem maradt még hátul sem
és túlélte, szóval biztos nem szar
de amikor a munkatársam mittudoménmilyen pözsójára egy hátra vezető fékcső 40 ezer volt akkor az opelé még 10 sem akkor kialakul némi francia iszony
van akinek számít hogy egy adott használati tárgy hogy néz ki, van akinek csak az számít hogy néz ki, és van aki leszarja hogy néz ki csak működjön jól
pl kocsinál van aki azt szereti ha faszán megy, buknak a sunák rá és nem érdekli mennyit eszik vagy mennyi az egyéb fenntartási költsége
van akinek csak az számít ha elfordítja a kulcsot beuinduljon és menjen minél kisebb összegből, ma is holnap is és 20 év múlva is
volt ismerősöm aki valami lancia kocsival járt és mutogatta hogy milyen kacatok vannak benne amik egy hasonló kategóriás németben nincsenek, neki ez is fontos volt.... nekem pl az sem hogy be legyen kötve a rádió mondjuk nekem az lenne a fontos ne ázzon be, de lusta vagyok levenni a tetőkárpitot , így inkább a kapubejáróban parkol az opel aztán lefolyik a víz többsége és nem annyira ázik
Teljesen egyet értek Lackó. Nekem is hiába fikázzák az öreg Derrick bárkát nekünk teljesen megfelel már 8éve soha nem hagyott minket ott sehol ráadásul még tetszik is még mindig. Leginkább mindig azok fikázzák akiknek soha nem volt ilyen márkájú járművük semmi. Nekem francia nem volt nem tudok így véleményt se mondani róluk, mondjuk a tália bődületesen ronda számomra, de ugye ez sem műszaki tartalom csak nem jön be formára ennyi. Ettől még lehet kiváló autó.
A G Astráé nem ilyen. Egyedül a felső középső hasonlít rá, de csak a tüske rész, a feje viszont kerek.
Mondjuk egy ideig volt 1,2 es elso generacios jazz itthon.
Nem gyozott meg.
Ezért is engedtem el Lali hozzászólását, amikor a "8 éves gyerek rajzolta" Jazz belső terét hasonlította a Thaliához... lettek volna nekem is hasonlataim, így szoktak átmenni a beszélgetések személyeskedésbe, azt meg nem szeretném, még akkor sem ha valószínüleg az életben nem találkozunk.
Nekem rossz tapasztalatom volt, másnak meg bejött, én soha többet, más meg legközelebb is vesz, legyen hozzá szerencséje.
ilyen a tetőkárpit patent, nem a legjobb kép de ettől jobbat nem találtam, kivenni meg nem akarom mert hideg van tuti törne
A priusos autóversenyző....
Mint a japan autókat? Imi sem véletlenül él jól... abból sem mind szar, csak egy részük.... tesom 1.4 d4d Corollaja pl hibátlan.... 14 évesen is....
Tudom,prius,leaf,street racsing
Teljesen mindegy mit hallottál, vagy tapasztaltál . Akinek ilyen autója van utolsó vérig védeni fogja. Ilyen az emberi természet.
Szerintem nem érdemes belemenni ebbe a vitába, párszor már kiveséztük. Ha ők boldogok, engem nem zavar, a többiek meg értik miről beszélsz, nem kell győzködni
Ütősebb a street....
Nem akarlak radumalni, nem turkalok zsebben, de ahogy neztem 8 kilo egy gsr a hahun kezdesnek, 1 milla egy street 675.
Bőven megeri az a 200e plusszt.
Hat, ha fogoval teped ki megesik.
biztos kiszívta az UV az acélt kemény vagy Csokibá
Köszi,én a youtubon kerestem.
Nincs semmi konkrét azon kívül hogy min600ccm,injektor és naked. Ismerősnek a gsr600-a megtetszett,itt B.csabán az egyik kereskedésben áll a shiver azt megnéztem mert közel van.Tavasszal jó lenne egy másik motorral kezdeni,de télen a kutya nem fogja elvinni az enyémet.Mellé meg akkor veszek másikat,ha az a másik kihagyhatatlanul áron alul van.Motorozni régen sem tudtam,csak szeretek,így tempózás meg pályázás nem lesz.Meg amúgyis kimaradt 7 év,így most újrakezdek.
Hát druszám itt te kérnél suldigungot asszem....
A sor 3 az jó! Kicsit sz@r a hangja, de akkor is jó!
Nekem volt gsr600.... 3 évig. Kedveltem, de valóban fordulaton kell tartani, ha tempózni akar az ember, ott viszont méregzsák a kis 600-as. Futómű problémám nem volt vele, igaz az enyémben jó volt a telo és a kormanycsapagy is hosszú távon kényelmetlen volt a sportos lábtartás miatt....
Semennyire, bar nem szereti a suzuki Magyarország marketingeseit.

https://www.facebook.com/Dodor...
Sor3 esteleg filóztál már...
Keresem, még nem találtam meg. Ő mennyire elfogult esetleg bizonyos tipusok felé?