Akkor úgy fogalmazok: eddig mindig 5-12 éves használt kocsikat vettem, és jellemzően 3-5-7 évig jártam velük. Az egész "csapatban" a kis Yaris került hozzám legöregebben, őt használtuk a legtovább, és az ÖSSZES közül ez volt az egyetlen, amire a karbantartáson kívül egyetlen buznyákot sem kellett költeni. Ja meg a legutolsó, a Kia Ceed, de ő csak 10 éves volt, és mindössze 2 év 3 hónapot volt nálam, de ez konkrétan megérett egy komplett kuplungszerkezet cserére - így adtam el, majd az új gazdája javíttatja.
Amikor leírjátok hogy 18évesen 200ezer alatt és nem volt probléma vele akkor megértem, hogy miért dicsérik az ilyen autókat. Mert nem a km futást hanem az időt nézik. 200ezer km nem sok egy normális autóban. Na meg ennyi km 4év alatt szokott a legtöbbe beleszaladni és akkor viszonyitva persze hogy szar az amit 4évesen javíttatni kell
Nyilván ennek is oka van,de kevés van belőle. Valami tucatmotor lehet jobb lenne. Ahhoz tuti van bontott alkatrész is.Meg igazából úgy láttam hogy 1,5M alatt nem kell válogatni.Törött meg horpadt meg csúszott motorral nem szeretnék foglalkozni.Inkább legyen olcsóbb tipus,csak ne kelljen javítással kezdeni a barátságot.
Még egy fekete vázas sv is jó lenne.Csak ezeknél a szabadon levő kipufogósoknál meg vadászni kell a gyári dobosokat.Olyan kell amivel kiállhatok úgy az udvarból hogy a tökösök(fél /3 és fél évesek) nem ébrednek fel rá.
Nem lennének rosszak a japánok, ha nem egy műanyag felmoso vödör lenne belülről, uabbol a műanyagból egy japánt veszek majd, rx450h..... az legalább rendes auto
Szomszédom tegnap mesélte elsőlámpa csere volt a 6 éves szivikjén 256ezer mert párásodott kibaszta az izzót benne az is 15papír meg a műszerfal mint karácsonyfa pirított minden. 6 éves a verda pár hónapja vette 3.6 gurigáért.
Az én régi kis Totojám (2000-es évjáratú ezres Yaris) még a felkelő nap országában jött a világra. Nem is volt semmi baja 18 éves korában sem (198 e km).
Imádtuk, csak kihíztam....
Amúgy hogy a fenébe ragaszkodnék egy típushoz?
Skoda, Opel, Toyota, közben apám Fordja, volt Dacia és Trabant is a közelemben amivel sikerült összekoszolni magam.
Na a Trabant ami a Toyota mellett még jó volt A Ford is jó lett volna csak túl sok francia alkatrésze volt
Nótbukk vinyónál ez soxor előfordul. A Seagate még gyakrabban. Hát így jár, aki nem SSD-t tesz nótbukba...
Egyébént az így elakadozó vinyót - ha kell róla adatot levenni - próbáld élére vagy hátára forgatni, kicsit kocogtatva az asztalhoz. Legtöbbx elindul, tudsz menteni róla.
A nagyobbik fiamnak is 2,8-as E46 volt az E92 coupe előtt, nagyon szerette. Egyszer úgy alakult hogy én hoztam haza a mostani autoját Ausztria túlsó végéről,1200km volt az út hazáig... hááát könnyű volt megszokni pedig automata. Ha egyszer megunja még az is lehet hogy átveszen, csak lesz tán egy kis kedvezmény
tervezett avulás
ez egy 24+1 hónapja vásárolt hdd olyan laptopban volt ami végig az asztalon tartózkodott, és hetente ment 3-4x pár órát
semmi torrent semmi hdd gyilkos tevékenység
mechanikai a baj mert kerreg kattog csattog a fej, forgatva hol leáll a motor hol megy
Érdekes, mert amikor az üzenőfalon rákerestem a keresővel (emlékeztem hogy Neked volt), elég jókat írtál róla, most sajnos nincs időm kikeresgélni és igazából szembesíteni se akarlak ezzel. Mi is 1,2-est kerestünk, de végül az 1,4-es lett, mert az volt olyan állapotban amire az autószerelő barátom is rábólintott. Napi ingázásra kell a feleségemnek, neki nagyon tetszik, nekem meg az a lényeg hogy ne álljon meg, mert azzal nekem gyűlik a bajom. Szaporán megyegetnek bele a kilométerek, eddig jó, remélem beválik.
Még egy fekete vázas sv is jó lenne.Csak ezeknél a szabadon levő kipufogósoknál meg vadászni kell a gyári dobosokat.Olyan kell amivel kiállhatok úgy az udvarból hogy a tökösök(fél /3 és fél évesek) nem ébrednek fel rá.
Imádtuk, csak kihíztam....
Skoda, Opel, Toyota, közben apám Fordja, volt Dacia és Trabant is a közelemben amivel sikerült összekoszolni magam.
Na a Trabant ami a Toyota mellett még jó volt
Egyébént az így elakadozó vinyót - ha kell róla adatot levenni - próbáld élére vagy hátára forgatni, kicsit kocogtatva az asztalhoz. Legtöbbx elindul, tudsz menteni róla.
ez egy 24+1 hónapja vásárolt hdd olyan laptopban volt ami végig az asztalon tartózkodott, és hetente ment 3-4x pár órát
semmi torrent semmi hdd gyilkos tevékenység
mechanikai a baj mert kerreg kattog csattog a fej, forgatva hol leáll a motor hol megy