Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze csupasz így 2kiló felett elvérez. Vagy alvarez, de legalább cibál a szél...
De ha 12-13 körül váltok akkor nem esik már 10 alá na akkor a 6kilós spórgépek fasorba sincsenek a kis csupaszkához, viszont feküdni kell mert könnyű mint egy biciGli.
10 felett a nyomatek mar nem csak a power vege gyün.
De 10 felett nagyon morci ott igazi kisördög.
Nem, de nem is kell agyonpergetni, 8-10e kozt tartja.
Akkor ne csak borospincés képeket lássunk, hanem egy gumifüst és egykerék is had szojjjjon!
Így van fogom a kormányt mit egy szál rózsát tövissel. Éppen csak rajta a kezem. Nagyon jól kezelhető asszem már megszoktuk egymást. vagy nem de az a tuti.
Mert kapaszkodsz benne mintha félnél
Hát ehhez én sem, csak mivel mindig orrnehéz motorjaim voltak ennyit nagyjából tudok
Azt olvastam az egyik világ legjobb egy kerekező motorja. Ln nem értek hozzá.
A régi piros Simsonommal olyat sikerült egykerekeznem a haverommal mögöttem, hogy mindketten Ilonka néni virágos kerjébe repültünk. Már akkor látszott, hogy nagy tehetség leszek.
Na igen, a Futura orrnehéz, az 1-es kuplung nélkül nem jön fel sajnos.
Felülhetek?
És nem orrnehéz....
Dobok már fel egy videót a 10 év állás után nemrég beindított Gilera-ról.
186kg a motor.
Kuplungra minden pusztulat gépem feljön kerékre... :D

Én meg a bozótba!
Jah, az más!
Kuplungra.
675 oszt 5.-ben elkönnyül a kormány Pityu? Neeemár... :D
Nekem nem forog annyit viszont az első három fokozatban nagyon hamar szabályoz. Főleg a plusz elektronikával.
Enyém bőven pirosban tilt 13.500-nál nem tudom ez gyári érték vagy sem. viszont még amikor még rápöccintem a kuplungot 4-5 be akkor még mindig szitál a kormány a kis gechinél.
Ezeket a rusnya kínai tükröket hogy volt képes feltenni a motorjára?!
Sor4 pörgésével V2ő nyomatékával. Meglepő és mosolyt csalogató.