Kötött menetrend van. Igy se rossz, nincs messze visszamenni kiskörösre aztán reggel tovább lefelé.
Két szállás közt hezitáltam, aztén végül a vass-bor vendégházat választottam.
akasztó solt kb 20 km táv az 53ason, lehetett hosszútávon tesztelni
de kiskőrös központ akasztó központ is van 10 km kecel vagy soltvadkert is de itt nem ment mindig jól, ellenben kiskőrös tábla-páhi tábla is simán van 10km
itt a pusztulat nagy alföldön mindenhol van sok hosszú út
Hol lehetett 10 percig stabil sebességgel menni? Mi inkább mértük stopperrel az 1 km-t (akkoriban stopperes kvarcóra volt a menő, mindenkinek volt) és abból jól lehetett számolni.
Egyébként faxt se érdekelte, mennyi volt, azt volt a lényeg, kié megy leggyorsabban azt meg viszonylag 1ccerű volt eldönteni
Nekem meg legelőször volt egy jawa mustang blokkos verhovina , reggel indult 2-3 rúgásra, elmentem vele a suliba, délben meg már nem indult se rúgásra se tolásra, szépen haza kellet vele sétálni
10km távon kell tesztelni ha 10 perc alatt teszed meg akkor 60 a vége
akkoriban lófasz forgalom volt lehetett tesztelni bárhol
a szélre kellett ügyelni csak mert akár 20 km/h is hozzá bírt tenni, de egy oda-vissza út ezt is ki tudta küszöbölni
Nem is olyan rég láttam egy S51N kék kis Simsont, simán vitte a 100-at. Sztem tök gyári, 50 ccm-es volt.
Egy utánfutóra volt lekötözve
Egyébként nekem is volt egy új 51B-m, jól beállítva, és gizda testem alatt (15 évesen ) óra szerinti 80 volt pont. Hogy az mennyi volt valójában, azt nem tom, mert GPS-e akkoriban csak az USA vadászgépeknek volt 1983...
Két szállás közt hezitáltam, aztén végül a vass-bor vendégházat választottam.
mindenki irigy geci
de kiskőrös központ akasztó központ is van 10 km kecel vagy soltvadkert is de itt nem ment mindig jól, ellenben kiskőrös tábla-páhi tábla is simán van 10km
itt a pusztulat nagy alföldön mindenhol van sok hosszú út
Egyébként faxt se érdekelte, mennyi volt, azt volt a lényeg, kié megy leggyorsabban
az endúró meg az elektronic volt 4 sebességes ha jól emlékszem
akkoriban lófasz forgalom volt lehetett tesztelni bárhol
a szélre kellett ügyelni csak mert akár 20 km/h is hozzá bírt tenni, de egy oda-vissza út ezt is ki tudta küszöbölni
Egy utánfutóra volt lekötözve
Egyébként nekem is volt egy új 51B-m, jól beállítva, és gizda testem alatt (15 évesen
az hogy mit mutat az óra az egy dolog
az hogy mennyit ment témylegesen az meg egy másik