Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én regisztráltam, azóta zaklat is mindenféle emailokkal a rendszer
...az igaz ugyan, hogy minden kibaszott héten jelenteni kell a betegeket a TB-nek, darabra, szóval minden adat ott van, minden egyes betegről tudnak mindent de nem ám az alapján csinálnak oltási listát - arra jelentkezni kell nehogy má' dógozzanak vele egy kicsit is - mi meg belefulladunk a papírmunkába így is
Szóval a 89 éves Piri néni a tanyárú jelentkezzen a netes felületen, regisztráljon, és töltse ki Tiszta szánalmas... Már a 60-asok is mind azt mondják, fiuk-lányuk-unokájuk csinálta meg a reget helyettük. Rengeteg egyedül élő öreg van itt a tanyavilágban, találjátok ki, azok hogy kerülnek sorra - pedig tudnak róluk, mindnek van TB száma...
csak azok vannak a listán, akik jelentkeztek... nem automatikus.
fater megkapta a kínait, anyós is, anyám meg a listán sincs pedig anyóstól egy évvel idősebb
szóval ez a rendszer nem hibátlan
Mindent a fórumtársakért.
Ismernek mi? Lenne ám rossz híre az orvosoknak ha te veszed fel a telefont

Én is felajánlottam, mondván betanított munkát én is meg tudom csinálni, de csak EÜ-s végzettségűeket engednek betegek közelébe, civileket nem, a maradék feladatra meg a katonaság biztosítja.
Szerintem simán megnézték, hogy MSZMP szavazó, azok ráérnek 2022 után
Belekavarodni, legfeljebb neked volt magas mert közöd nincs hozzá. Feltételezem nem sofőr vagy.
most már mondjad akár milyen hülyeséget írsz melletted vagyok
kisfiam 6 éves. Na Ő még hisz a mesékben
bogyót b.szogasd már Leírtam a történetet kronológiai sorrendbe Ha neki van 50 millája lekötve akkor értjük miért hitelből vette meg a fapados retyót a fúl eksztrás helyett
Azért mert most még nem ti vagytok hatalmon Szóval ezért is te vagy a felelős A mama várhat még egy évet Azt ha "véletlenül"még sem a te pártod lesz a befutó akkor át kell gondolni, még is hová kéne igazolni
neked az már mind1 is lenne
Nyugodtan felvállalhatod
a ciginek legalább van valamennyi haszna
hát azért az ocsmondék színért nem kapkodtak
baz szürkét vettem nem fehéret
kaptam rá 25%-os kedvezményt, hogy cégesre vettem aztán lejött belőle 1,7m áfa Meg tankolásonként lejön az üanyagból az áfa. Úgy néz ki 1 év múlva többet fog érni az autó mint amennyiért vettem
Az enyém már 8 kilóval drágább szeptember óta
Amúgy jól vagytok?

Majd elmúlik.....
De ráérnek az urak, de ráérnek....
Akkor ne hivjam fel a kalocsai rendelot bogyo neveben?
Ne is mondd B+ ettől kivannak meg attól, hogy passzolják sokan a kínait, és akkor ugrani kell a listán, de a kimaradót külön nyilván kell tartani - neki majd megint keresni kell oltást meg időpontot A telefon folyamatosan cseng, 1 assziszt csak azt veszegeti fel - az egyik sötét barom meg beírta a féccbukra, hogy a háziorvost nem lehet elérni
Szóval kicsit tele a faszuk (puncijuk ) a sok hülyével
Felajánlottam, hogy bemegyek pár órára telefonos supportnak, akkor lerövidülnek a beszélgetések - de ezt inkább mégse akarták
Vagy netán láncdohányos mint a kiffia.
Az hogy lehet? mi már 60-asoknál tartunk... a 80+ ment az első adagból, két vagy három hete (mikor ide befotóztam a vakcicás üveget)
Tedd azt, amit a a reklámban mondanak: "kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét"
... vagy a mami is olyan mint te, válogat? mert akkor átugorják, és megy a szuri a következőbe