...az igaz ugyan, hogy minden kibaszott héten jelenteni kell a betegeket a TB-nek, darabra, szóval minden adat ott van, minden egyes betegről tudnak mindent de nem ám az alapján csinálnak oltási listát - arra jelentkezni kell nehogy má' dógozzanak vele egy kicsit is - mi meg belefulladunk a papírmunkába így is
Szóval a 89 éves Piri néni a tanyárú jelentkezzen a netes felületen, regisztráljon, és töltse ki Tiszta szánalmas... Már a 60-asok is mind azt mondják, fiuk-lányuk-unokájuk csinálta meg a reget helyettük. Rengeteg egyedül élő öreg van itt a tanyavilágban, találjátok ki, azok hogy kerülnek sorra - pedig tudnak róluk, mindnek van TB száma...
Ismernek mi? Lenne ám rossz híre az orvosoknak ha te veszed fel a telefont
Én is felajánlottam, mondván betanított munkát én is meg tudom csinálni, de csak EÜ-s végzettségűeket engednek betegek közelébe, civileket nem, a maradék feladatra meg a katonaság biztosítja.
bogyót b.szogasd már Leírtam a történetet kronológiai sorrendbe Ha neki van 50 millája lekötve akkor értjük miért hitelből vette meg a fapados retyót a fúl eksztrás helyett
Azért mert most még nem ti vagytok hatalmon Szóval ezért is te vagy a felelős A mama várhat még egy évet Azt ha "véletlenül"még sem a te pártod lesz a befutó akkor át kell gondolni, még is hová kéne igazolni
kaptam rá 25%-os kedvezményt, hogy cégesre vettem aztán lejött belőle 1,7m áfa Meg tankolásonként lejön az üanyagból az áfa. Úgy néz ki 1 év múlva többet fog érni az autó mint amennyiért vettem
Ne is mondd B+ ettől kivannak meg attól, hogy passzolják sokan a kínait, és akkor ugrani kell a listán, de a kimaradót külön nyilván kell tartani - neki majd megint keresni kell oltást meg időpontot A telefon folyamatosan cseng, 1 assziszt csak azt veszegeti fel - az egyik sötét barom meg beírta a féccbukra, hogy a háziorvost nem lehet elérni
Szóval kicsit tele a faszuk (puncijuk ) a sok hülyével
Felajánlottam, hogy bemegyek pár órára telefonos supportnak, akkor lerövidülnek a beszélgetések - de ezt inkább mégse akarták
Az hogy lehet? mi már 60-asoknál tartunk... a 80+ ment az első adagból, két vagy három hete (mikor ide befotóztam a vakcicás üveget)
Tedd azt, amit a a reklámban mondanak: "kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét"
... vagy a mami is olyan mint te, válogat? mert akkor átugorják, és megy a szuri a következőbe
Szóval a 89 éves Piri néni a tanyárú jelentkezzen a netes felületen, regisztráljon, és töltse ki
szóval ez a rendszer nem hibátlan
Én is felajánlottam, mondván betanított munkát én is meg tudom csinálni, de csak EÜ-s végzettségűeket engednek betegek közelébe, civileket nem, a maradék feladatra meg a katonaság biztosítja.
Nyugodtan felvállalhatod
Majd elmúlik.....
Szóval kicsit tele a faszuk (puncijuk
Felajánlottam, hogy bemegyek pár órára telefonos supportnak, akkor lerövidülnek a beszélgetések - de ezt inkább mégse akarták
Tedd azt, amit a a reklámban mondanak: "kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét"
... vagy a mami is olyan mint te, válogat? mert akkor átugorják, és megy a szuri a következőbe