Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk a csoportban most épp 8 covid-os van.
Semmi megszorítás, semmi tesztelés, oltás a kanyarban.
Gondolom tartanak attól, hogy letesztelnék az állományt és nem maradna a 3 szolgálati csoportból csak egy.
Azzal meg nem lehetne kiadni a szolgálatokat.
Sakk-matt.
villanyos a fűnyíró mert nem bírta el a benzinest, mert ugye az önjáró feleslegesen drága
Öntsd a fűnyíróba, asszonyod el lesz vele pár hétig....
én meg azt hiszem tábortüzet gyújtok a múlt évi olcsó benzinből mert még van vagy 40 liter de nem tudok vele mit kezdeni
lassan már a 100as benzin is megdöglik
A Vezér nem annyira optimista mi ti itt néhányan:

https://www.facebook.com/orban...
Én nem olvasok semmi ilyen cikket, mer basszottul érdekel.
Én már be vagyok pipálva így is... a sok hülye vírushívő miatt ez az év is el lesz baszva
Szlovákok 5,5 milloóan mi 10.
Ott 6,5e nálunk 13e a halott.
Úgy hogy szlovákoszban csak azt jelentették le aki csak kovidos volt,mióta beleveszik a szövődményeket megugrott a halálozás.
Náluk volt 3 teljes országos teszt,ami azindex és a komplett balidióta csűrhe szerint megállítja a vírust.
És olyan full lezárás van hogy futni meg postára is negatív teszt kell.
Na így népességarányosan ugyanaz a halálozást produkálják.
Nomeg a portfólió szerint (nem kormányprop,elnyomott szabadsajtó) is összeomlás határán van az EÜ, és orvosokért kuncsorognak.
Na elmész te a picsába a bezzegszlovákoszokkal meg bezzegrománokkal.
Hülye vagy, MamLasz!
Azt hasonlítasz össze, amit akart (amit bepipálsz).
Bogyó kizárólag azt a statisztikát nézi, ahol Magyarországot szapulják - ritka egy hitvány komcsi zsidó ez
Ez a kormányok által naponta leadott hivatalos adatokból készül.
Te mindig innen linkelsz adatot... mást nem is nézel? TV-ben volt, az EuroNews-on, azt még nem vették meg a Zorbánék... ott mondták, hogy szlovákban nagy a gebasz.
Nem tudom,te jársz oda,vagy oda is anyu visz?
Tévedsz: a cseheknél rosszabb a helyzet mint nálunk, a szlovákoknál nem:
https://ourworldindata.org/cor...
na bogyesz hogy áll a ksh adatok átböngészése? belátod már hogy nincs itt akkora baj mint gondolod?
hullik a nép de nem úgy mint a hó a fogarasi hegyekben
Épp akartam írni, hogy Bogyó tavaly hogy bezzegszlovákozott, oszt' azok most világelsők a terjedésben meg az elhullásban Mindenki sorra kerül, nyugodjatok meg
Ritka egy buborékvilágban élő begyepesedett ván liberálnáci-komcsi vagy.
Akiket felszopsz sokszorosan bizonyították alkalmatlanságukat.
meg a munkabér is sokkal kevesebb, ellenben a bolti dolgok kb annyi mint itt, és a benzin drágább(amikor legutoljára ott jártam)
olyan szálláson ahol feketén vagy ott olcsóbb, de ahol rendesen elkönyvelnek hogy ott voltál nem annyival olcsóbb mint gondolod
2 éve még itthon is rengeteg helyen szálltunk meg, és csomó helyen meglepően olcsó volt, pl miskolctapolca a fürdőtől 300 méterre is 10 alatt volt hármunknak a napi szállás
Ez ő lesz, kúrtalanka, ini kiugrasztotta a bokorból.
Szerintem ők is így néznének.
Pedig azt kemóval csak lassítani tudják, és az terjedel legjobban, szét a testben.
Rosszabb nem lehet - az EU-ban most mi vagyunk a "legalja", velünk van a legtöbb baj, utál is bennünket nagyjából mindenki. Teszünk érte, hogy így legyen...
Na megjelentél büdős ribanc kurvája a hajléktalanoknak.