Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyetlen nyamvadt kis teleobjektívet vettem. A fényképezőgép idei téma lesz, csak a zasszony meg ne tudja....
Telex elofizetesre
Meg fényképezöre.
Meg.a cigire
Prsze, mert elkoltotted egy halom elromlo autoalkatresze az osszes penzedet tavaly.
MOST nem tudnám megvenni....
És elhitted? Mert a kutyának se kellett igy eladták neked lista ár helyett kereskedöi áron
Hanem milyen szinü? Tökmindegy mi a fantázia neve, fehér az hamég nem.mondták, mert a szineket se ismered fel
Nekem az "azonnali értékvesztését" ide adták a 850 ezer forint kedvezménnyel, pluszban nyár óta háromszázezret drágult is a típus. Ja, meg semmiféle értékvesztés nincs, tizenöt évre vettem a járgányt, nem tervezem mostanság eladni.....
Me te sargat vettel?
Ne tedd.
fehéret a birkák vesznek Na mind1 bogyóé veszti az értékét azonnal és kész Nem kell itt a királynak inflálni megteszi maga is
8kor már nem jó motorozni,sok a vad.
Nem akarok hazamenni, embermentes kihalt kanyargos aszfaltot akarok sokat.
Vettel egy pici feher dobozt hogy vigye a gigantikus tokad, meg budos halakra vadaszo cuccot es a kihánynivalo piat.
Újat.
Valoban.nem mert neked tiz auto ára is elinflálodhat különösen hogy céges, bogyo addigra meg ki.is szárad
mondom nem ugyan az
Megvárom.mig hazaérsz
Eddig se nagyon érdekelt a nyolcora, radásul az csak.max a karantén alol ment fel
milyen bárkiről beszélsz
Bogyó sírt az egyik hozzászólásában, hogy a g.ci nagyvezír elinflálja az egész élete megtakarítását Ini írta neki, hogy akkor az élete megtakarítását váltsa be euróra
Majd bogyó válaszolta, hogy hát egy vasa sincs Én meg kérdeztem tőle, hogy akkor milyen megtakarítását inflálja el a király
Minek?
amig ti aszalodtok buckak kozt 8 kor elhuzos haza engem varnak a szerpentinek.
Faszt.
az más
Pedig biztam.benne, hogy valami algoritmust kifejlesztettél erre
Nem bocsajtkozom feltetelezesekbe, igy dontottem es kesz.
3 honap alatt a cigitol is megszottyadhat az ipse.
És ha négy hónapot kellett volna várni?
Nem írtam hogy az enyém a befutó.Csupán egy észrevétel volt,hogy tőled függetlenül is védettek lesznek,ha kérik.