Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvasom, ez fájt:

"Gulyás Gergely kérdésre elárulta, hogy a legalább az első vakcinával beoltottak egy százaléka kapja el a vírust, de súlyos tünetek ennél is kevesebb esetben jelentkeznek. A tárcavezető arra is kitért, hogy az eddig elvégzett vizsgálatok alapján a Szputnyik V a legjobb vakcina, a Sinopharm pedig előzi a Pfizert."
Adhatnák rögtön stadionban a támogatást, az örök!
Ha gebasz lesz a szines cetli begyujtásra se lesz jó.
Majd két nap múlva szedjük össze, addigra megpusztul a vírus vagy kisgyerekekkel szedetjük össze azoknak meg nem árt.
az lehet vírusos is.......
Zsebbe?! Mi lett a hasitasival?
én spec már megint kezdem jobban szeretni a készpénzt az a biztos ami a zsebemben van
Úgy, hogy szerintem dobják csak át szépen a kerítés felett színes papírdarabokban az ide szánt pénzt
az utalás átjön egy szál dróton is.....
Dehogynem.....
Az EU-S pénzt meg átdobhatják felette, mi?
nem kell mindenképpen fenntartani. Ami már nem szolgál közösségi érdekeket azt felesleges finanszírozni(mari néni+jóska bácsi) Persze a máv stratégiai ágazat, meg alapvetően félkatonai szervezet is mint a posta. Bár én nem gondolnám, hogy azért kellene még is fenntartani, mert ha kell tudjon majd harcoló magyar alakulatokat elszállítani a frontra
Az előző akit ez váltott 3 éve még furább volt, úgy nézett ki mint egy hajléktalan a hosszú fekete körmeivel és zsíros hajával, de ezek még hagyján ellenben éjszakánként lopni járt a cigókkal oda ahol kint volt háznál és körül tudott nézni, szerencsére lebukott, de nem ezekkel hanem kint volt egy balesetnél a mentősök mellett és kirabolta a sérültet és a mentősök meglátták és így derült ki az egész. ......annál azért még ez is jobb bár ez is elég koszos figura.
Csalodtam benned.
igen de azt megtartom albizni. Az jelenlegi piaci áron van
Fura doki.
Nem, épp ma mentem be a dokihoz, hogy akkor mondja meg, hogy tényleg mivel oltottak ( a rendszerben modernát rögzítettek így remélhetőleg azzal) és adjon valami igazolást, de ezt megtagadta mivel nem tudja mikor érkezik a következő adag amit nekünk szánnak így nem állít ki semmilyen igazolást mert nem vállal érte felelősséget így én ugyan már megkaptam a védettségi kártyát, de az asszonynak nem küldték és mivel a doki nem hajlandó adni igazolást így kérvényezni sem lehet a kártyát mert ahhoz kell valami doku, hogy vagy átesett vagy oltott lett.
Az állami cégek sikere mindig az embereken bukott meg nem a koncepción. Most is a nagy magán cégeknél az emberi tényező miatt lehet bukta már kis szinten kezdődően is bár a felsőbbeken is meglopják a tulajt nem csak a dolgozók és kisvezetők. Ahogy nézem legfeljebb kis esetleg középvállalatoknál lehet tartós a sikeres működés ahol az 1 max 2 tulaj még átlát mindent a takarítótól az ügyvezetőig.
nem szédítelek A munkásszálló és a susogos dzsogging az övtáskával együtt igaz. Én racionális elvek mentén élek Ha elmegy a család 3 napra, nem fogok csak a szállásért 200 ezret fizetni amikor 40-ből is ki lehet hozni. megszállni használunk egy ingatlant egy 3 napos kirándulásnál. reggel 8-kor már nem vagyunk benne este 9-ig.
Ahhoz, nem kell más csak ágy, wc, fürdési lehetőség, a gyerek miatt tv, meg wifi.( én ezek nélkül is meglennék)
Ezé lenne jó ott lenne bogyó 0-24-ben.
Kaptál már papert az oltásról?
Nagykőrösön már vagy 45 éve kialakult a hazai mutáció.......és de, sajnos más is lát rajtad kívül.
ott már nem biztos,hogy lesz wifi
Ebben is a tuti a putyinátor.
Egy állami vállalatnak nem az az elsődleges célja, hogy gazdaságosan üzemeltethető e vagy sem A lényeg, hogy közösségi érdekeket szolgáljon ki. De itt a nagy többség érdekeit kell(ene) nézni. Azért ennek egy racionális határt kellene szabni. A pl. mai napig vannak utasszámlálók. Azért megvizsgálva egy intervallumot el lehetne tudni dönteni, hogy egy adott kötöttpályás vonalnak van e létjogosultsága vagy sem. Ahol tömegeket szolgál ki egy adott pálya azt veszteségesen is fent kell tartani, hisz ezért van annyi adóbevétel, hogy az meg legyen finanszírozva. De ahol mariskanéni meg józsibácsi heti 2 alkalommal felül egy ilyen vonal már nem szolgál közösségi érdekeket.
Nálad csak a vektor szögén kell állitani