Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van magyar üzletlánc, és az a legdrágább. Akkor miért is kéne hogy eltünjön a külföldi?
Miért baj hogy van választék a sajtból a csokibl ahogy írtad? Van akinek van igénye egy különleges sajtra vagy csokira. Az hogy neked nincs egy dolog, megszoktuk, szerintem a családtagjaid is.
Úgy 10-12 éve hagytam abba, de véglegesen. Konstruktőri szinten űztem, utána legyártás, bemérés, csoportos meghallgatások, összehasonlítások gyári készülékekkel a kalocsai dilinyós haverjaimmal. Kecskeméten, Dunaújvárosban többször, Pesten a Kácsa Audio-nál egyszer voltam "hallgatózni". A pénzem is kevés volt akkor is, rá is untam (eladtam minden mérőműszert, hanggenerátort, kétsugaras szkópot, torzításmérőt), de leginkább - a korral - megromlott a hallásom. Manapság zenét is csak a kocsiban hallgatok, itthon csend van mindig. Egyszerűen zavar.
ezt egy tolvonással oldanám meg
szarrágó, igénytelen eddig itt tartunk elég széles választékú a magyar nyelv valamit majd csak rám akasztasz még
Mit nevezünk igénynek? az özön multikat? Ha neked az az igényed lelked rajta. Néha nekem is be kell járnom ilyen obiba és hasonlókba lassan a környékünkön tönkre tettek már a multik minden hazai kisvállalkozást így soxor nem is tudok, hová menni. A halál faszára zavarnám el őket mindet, bankostól, kereskedőstől, szolgáltatóstól.
Semmi keresnivalójuk itt. 30 éve a vérünket szívják. Amit az nyújt annyit tudna nyújtani hazai vállalkozás is. Persze ha a lölő kezében összpontosulna minden akkor kb. cseverből-vederbe
Én bevezetném azt a szabályt, hogy annyi külföldi multi nyithatna nálunk ahány magyar multi megnyithat a másik országban üzlet fajtájára alapterületére kötelezően foglalkoztatottak figyelembe vételével. Ja,hogy nincs magyar multi? Hát majd lenne
Mert birkák mint a pipi. Vegyünk lisztet mert mindenki azt vesz.
Nem tudom a cofidis az mit tud, de gondolom nem csak az létezik. De nem itélem el azt aki így oldja meg a nyaralását. Az ő dolga, ha neki így megfelel akkor csinálja, legalább eljut a családja.
a haveromnak van egy ilyen haverja munkahelye nem volt abban az időszakban kenyérből nem ettek eleget, de valakitől kért kölcsön egy lakókocsit, egy másik komájától meg pénzt(szerencsére nem tőlem) aztán irány horvátország mert hát nyaralni kell a családnak
Meg sem fordulna a fejemben az ilyen Persze a pénzt nem bírta visszafizetni Aztán valami megoldás még is lett a dologra, mert kezdte rázni a pofon fát a gyerek valami külföldi munkában egy-két hónap alatt ledolgozta a nyaralás árát
Neked felesleges, mert igénytelen vagy.
csomó cucc külföldről van, ezt a multik hozzák be, ezt lehet pótolni de nem 2 nap alatt
csomó cucc itthonról van, ezt nem kell pótolni de a szállítást-elosztást meg kell szervezni, ez se 2 nap
a népmeghallja hogy bezárt a teszkó, akkor mint az idióták mennek a bolt ba és az összes pénzükön lisztet meg szarópapírt vesznek, meg miután ezek elfogytak minden mást is, aztán hetekig alig lenne a boltokban valami
szóval kurva nagy lenne a káosz
Nehogymá' ilyen semmiség miatt kiálljon az eresz alól
Ja, Cofidisből nyaralni az jó Most már vágom, hogy te miért nem az üzleti-vállalkozói létben csináltál karriert.
szerintem van annyi kisbolt,hogy nem halna éhen.
Túl nagy lett az utóbbi 20-30 évben a választék meg túl nagy lett az igény
Nem azt mondom,hogy a mi a cocializmusban volta az jó
De 200 fajta sajt, mg felvágott, meg tejtermék 300 féle pékáru meg 500 féle csokoládé és a többi szerintem halál felesleges.
Az éhenhalás az egy tág fogalom azért mit nevezünk annak? Ha konkréttan az értjük alatta amit írtál azért ilyen nem fordulhat elő. 2-4 ezer k kalóriával elvan az ember vígan ha azt érted alatta, hogy bogyó nem tud argus sört venni csak sopronit akkor persze más a helyzet. Majd ideiglenesen mindenki lentebb adna az igényéből. A multik helyét kb. no perc alatt kihelyettesítenék a magyar vállalkozók., ugyanúgy lenne termék szarásig. Nem kellene itt megijedni, ha az össze élelmiszermulti bezárna. Azonnal 3 városban 6 boltot nyitnék. De nem csak az élelmiszer multiról beszélek hanem az összesről obistól, ikeástól, médiamárkostól, gúnyásig mindegyik. Majd akik addig ott dolgoztak szépen jönnének kereskedőkhöz A munkahely is meg volna
Mikor Hi-Fiztél? Milyen szinten űzted? Kiállításokra jártál? Vagy néhány komolyabb kereskedőhöz? Csak azért kérdem, mert a témában van némi ismeretségem
Ini! Van kínai, azonnal tudsz szerezni magadnak: https://index.hu/belfold/2021/...
Te azt a levegőt fogod kapni, amit a melletted fekvőnek a tévesen a végbelébe dugott slagból kijön.
ilyen lélegeztető gép nem nagy kaland 100 embert is rá lehet kötni simán
az a lényege, hogy amit az egyik kilélegez a másik belélegzi azt így körbe mehet akárhány emberen
volna baj rendesen
szerintem magyarország negyede éhenhalna ha csak úgy egyik napról a másikra bezárna minden multi
sokkal jobb ötletet tudnék nekik adni
Azt, hogy az összes külföldi multi zárjon be örökre
Viktor készül a negyedik hullámra (Origo): https://www.origo.hu/gazdasag/...
azt, hogy nem szavazhat biztos nagyon zokon venné bármelyik díler
Alapvetően csorbúlnának a személyiségi jogai
100 gr nem 1000
A lónak a f@szát! Az a 10-20 randőr ott helyben simán elszívhatná.
Majd nézd meg a QR kódot benne van a vírus.
állítólag 3.-án meglesz a papír, jövő hétre nem fértünk bele