reggel 8-kor húzd át az úton. Először lesz egy kis hangoskodás,
csörömpölés
de utána garantáltan nyugodt lesz a nap
miután a trélerek meg a mentők levonultak a színről
. 300 éve nem nagyon volt oltóanyag bár az is igaz,hogy 8 mrd ember sem élt még
j megyek valami hegyet mászni a családdal oda, vagy ha a csoki múzeum esetleg kinyitott
esélyes lehet még a naplás tó is. Van egy csomó kártya még a társasjátékból ahol nem voltunk
elindult az indiai 2-es mutáns szorosan nyomában a 3-as mutánssal
a balatoni szezon végén augusztus 20
Éppen elkezdünk a fiammal moziba járni 2020 januárban voltunk az első moziján a mancs őrjáraton.
Rendszeresen látogatjuk az állatkerteket, vadasparkokat, játszó és kalandparkokat, éttermeket, strandokat, télen jégpályákat
Majd kibírjuk.
Vagy lehet, most kezdünk el külföldre járni ha itthon ekkora a diszkrimináció
Ha nem kell a pénz hát nem kell
Az osztrák szerintem szívesen el fogja fogadni a family parkban
Lesz egy olyan szélesebb réteg, aki csak azért is meg fogja magát makacsolni ezen intézkedések apropóján.
És mi lesz? idejön a külföldi pénzt itt hagyni de nem tud oltás igazolás hiányában?
Lesz olyan hely ahová el fog tudni menni nem csak magyarország létezik.
Át fogják ezt gondolni szerintem.
Nyilván a következő hetekben tele lesznek a vendéglátóhelyek lesz annyi betérő leoltott, hogy megtölti a helyeket.
Amikor majd csitul a kedv viszont rohadtul hiányozni fog a nem beoltott szegmens.
Majd akkor jön az a duma, hogy elértük az oltottságban azt a százalékot, hogy mindenki számára elérhetőek lesznek ezek a szolgáltatások.
Aztán ez a szám vagy így alakulnak vagy nem. Nekem azt mondanak amit akarnak pontosan úgy ahogy nektek is.
Az tuti, hogy a holnap esti híradások tele lesznek olyan vágóképekkel, hogy az emberek el sem férnek a kiszolgálóegységekben.
Ezzel is azt reklámozva, hogy lám-lám ott a sok birka akiket már belekényszerítettünk a sorba
Én úgy vagyok vele ha idén nem megyek akkor nem megyek. Ha jövőre se akkor jövőre se.
Leszarom a tisza tó meg elég nagy
Abba viszont a kormány, és az egész rendszere(tek) bele bukna a választások előtt. Na ezért erőlteti a Viktor a dolgot a kínai vakcinával, Te mint egyik fő híve hallgathatnál rá.