lehet az is buta aki nem oltakozik
csak ezt nem tudják még a te kutatóid és professzorjaid sem
ami miatt több és több mutáns alakul ki végül majd nem lesz jó rá semmi vakcina.
Sajnos akinek tudni kellene, hogy mi az igazság az is a sötétben tapogatózik.
Viszont azt tudom, ha nem oltottam be magam azon az álláspontomon bármikor változtathatok ha az idő igazolja az oltás létjogosultságát
Ha viszont nem csak, hogy zsákutca az oltás hanem káros és veszélyes is
és beoltatom magam mielőtt kiderülne az igazság azt visszacsinálni már nem tudom. Így hát türelmesen várom mi lesz a vége.
Engem az idő nem sürget
nekem van bőven
Lehet 1-2 év múlva már teljesen más alapokra helyezik ezt az egészet.
Az én közeli és távoli környezetemben még nem volt olyan akit megviselt volna ez a vírus pedig egy csomóan elkapták. Olyan ismerős már van aki azért halt meg mert nem kapta meg a szükséges orvosi beavatkozást mert egy napig a a teszt eredményre várt a kórházban addig nem lehetett hozzányúlni.
Úgy gondolom, sokkal több az az ember aki egészségkárosodást szenvedett vagy meg is halt a szükséges orvosi kezelés vagy beavatkozás hiányában
. Annyira alárendeltek ennek a vírusnak mindent, hogy közben elfeledkeztek a valódi betegekről
Mivel köztudottan 99,9 százalékban enyhe lefolyású a vírus által okozott betegség így nincs mitől tartanom tőle ezért nem is veszek fel egy olyan oltást amiről azt sem lehet tudni, hogy micsoda.
Úgy,hogy szépen kivárom, hogy vagy meggyógyultok vagy elpusztultok nekem a 9 is páros
Azért gondolkozzál el az ajánlatomon
kelleni fog neked egy hű szövetséges ezen a szemétdombon
Bár még igy is fenntartásokkal kezelném.
Az meg hogy a járványnak mimor.lesz vége, nem gondonám hogy a most megkezdett oltásokkal. Hacsak ki nem pusztul mindenki