Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

professzorok kutatók stb körében miért nincs egy egységes vélemény a vakcinákról
van csomó cikk hogy az egyik ezért jó a másik azért, aztán legalább annyi cikk hogy mégsem
pl a kínairól is helyekben állnak a rémhírek, közben meg olyan is ahol azt állítják a legjobb szer a világon
Azokra gondolsz, aki beadatta ,vagy be fogja adatni a vakcinát?

Szerintem Pipin és rajtad kívül mindenkinek van a közvetlen közelében olyan akit megmentett az oltás, vagy sajnos az oltás hiánya miatt meghalt.
De én őszintén örülök, hogy a családotokban és a barátaid között nem történt ilyen tragédia.
Ezért nem lenne szabad pálcát törni az oltakozók feje felett pálcát törni.
Tudod, mindenkinek saját felelőssége eldönteni, mint már írtuk párszor.
Az oltakozók, professzorok, kutatók szerint az a buta, aki nem adatja be a vakcinát.
Az ő, és a te véleményed is más és más.
Ezáltal akár az is lehet "buta" aki nem oltakozik???
Űzleti levél?
gondolom ahogy kiment.......
És hogy jössz haza karantén nélkül?
Ez még egy fias disznótól is szép lenne
negatív pcr tesztel bárhova elmehetsz,és nincs a hercehurca hogy elfogadják nem fogadják.....
Nagyüzemben készülnek a migránsok!
https://index.hu/mindekozben/p...
ez a vicces, hogy nem azt nézi senki sem mi a legjobb a szervezetnek hanem politikai háttérrel megsegítve csakis a gyártó van előtérbe helyezve
szóval bekaphatja mindenki
Dehogynem
Na jó, de te nem mégy nyaralni - úgy könnyű "keménynek " lenni.
Nekem még ettől.is több türelmem van
Bár egy adag kinai a mennyei kánaánhoz bőven elég
Akinek volt türelme "kivárni", az heteken belül hozzájuthat az óhajtott Pfizerhez. Annyi lesz belőle, hogy a fülünkön folyik ki - és nem kell kockáztatni a nyaralást a kínai xarral.
Nálunk trükközni sem kell, alapból adjuk a multiknak
Úgy látszik lassan elfogynak a buták.
https://propeller.hu/itthon/36...
Hát te csodálatos férfi vagy....mint egy dankóros !
Csakhogy az ilyen több országban lévő multik trükköznek - a költségeket a magas adózású országokra könyvelik, a nyereséget meg kiveszi a kaliforniai részleg - például. 1000 féle trükk van...
Szerinted ágica bukik a méretes tokára meg a behízott szemekre?
Aztán minek?
osztozzunk meg 1 év és te leszel itt a főni ez már kétségtelen Ha már a felsősorból levitézlett pártkatonák is ezt jósolják úgy is lesz Te itt élet halál ura leszel Egy biccentésedre távolítják el innen a fanatikus fidesz hívőket és degeneráltakat Azokból pedig van itt bőven láthatod is mind a véredet szívják Ne felejtsd el, hogy én nem vagyok ilyen Én nem is basztatlak, nem is szívom a véred és látod a nők terén is van köztünk egyetértés. Szépen eligazgatjuk mi itt ketten ezt a kócerájt a lázító bútorboltost meg a csatlósait margóra tesszük Én lojális leszek hozzád megelégszem az alvezéri szereppel Ágicát mielőtt beküldöm hozzád mindig alaposan előkészítem Nehogy nagyon szorítson téged gondolom a fájdalmat te sem szereted
1 esbe se
Te alapból zizi vagy.
máshol jelenik meg a könyvelésben.... mondjuk neked mindegy