Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát,a faszi nem esett pofára,mindig megdöbbenek milyen szar hangja van ennek a kávédarálónak.

http://youtu.be/Fdh6S8fLdDY
Én a tapasztalatomat írtam le két szóban a kérdésedre.
Próbáltam segíteni, ha esetleg mellette döntesz.

Az meg hogy ismeretlenül állítod, hogy körbemotorozol, az nem tudom milyen tulajdonságodról árulkodik.
Talán szerénység???
Kétlem.
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
értem....
Amikor a bmw-nek karcol az oldala, nekem még van 2cm a gumiból és félkézzel ülök a motoron. Egyszerűen ennyivel másabb a két motor.

Nagy nehéz dögökön szokott jó lenni a michelin.
Arról beszélünk hogy melyik jó és melyik nem jó gumi. Ehhez eléggé szorosan kapcsolódik hogy ki milyen tempóban motorozik. Nem egy hegylakók cikket írunk ahol 3cm majréval okoskodunk hogy mennyire jó egy gumi vagy mennyire nem. Az számomra nem releváns ha valaki messze nem használja ki a gumit de azt mondja hogy jó. Ezért nem is hiszek egyik tesztnek sem csak olyan embernek akit ismerek.

Az hogy te egyből agresszív lettél és az állbavágással jössz csak azt mutatja mennyire enyhék a pszichikai felmérők.
nagyon racingcat lehetsz... nekem a pr4gt még sosem jött zavarba, akkor sem amikor a k1600gt lábtartó karcol a kanyarban megfeszítve, felpakolva, több szettet elnyűttem már ..... a pr3 sem okozott csalódást az x11-en, pedig az is kapott rendesen.....
"Sanszos hogy azzal is körbemotorozlak hiába van neked road5 "
Biztos vagyok benne, hogy így van.
De hogy jön ez a témához, és a feltett kérdésedhez?
Ez kb olyan, mint ha én azt írnám le, hogy biztos vagyok benne, ha állba vágnálak, egy hétig a kilincs mellé nyúlkálnál.
De nem írnék ilyet, mert fűződik a témához amit felvetettél
Eddigi összes michelin egy rakás szar volt. Az 5ös szériára viszont többen mondták hogy már nem olyan mint a régiek és mivel gp-ben fejlesztenek, talán jutott valami az utcára is. Ha normális mintája lenne, vennék.

A bt016 még mindig egy baromi jó gumi és felveszi a versenyt a modernekkel is. Sanszos hogy azzal is körbemotorozlak hiába van neked road5
Ha a bt016-ot jó guminak ítéled, akkor nyugodj meg, ez nem fog csalódást okozni!
Léptekkel jobb minden szempontból.
Kialakult véleményed van a gumikról, gondolom csak ironikusan kérdezted at értelmét?
Akkor fogod szidni?
Ez pozitív gondolkodás.
Szerintem nem,kurvastabil gumi utcai használatra.
Nagyon kell bántani hogy szar legyen,és nem hajlamos a hirtelen tapadásvesztésre mint a régi mislenyek.
Most lehet azé mert messze van tőle az én tudásommal.
Még így is megküzdöttem vele mint herkules.
Főleg a hátsóval.
Eltüntettem a gumiszerelő vasat és egy ilyen 25 mm-es vastag hatszöglet profilú futóműpajszerrel harcoltam.
Hudekurvanehéz volt átemelni a peremen.
Ment pü, ha már ez a remek új felület nem jelzi...
Tetszik az a lenyomó fej, le is másolom
Vízkoszorítád? Mi a pöcsnek ? Minden gumimmal tudtam menni vizes úton is, bt016, s20,s21, rosso3, scorpion, sportattack, roadattack... mindegyik ment simán. A d212, nem az életveszèly volt de kit érdekel, az race volt.
Ekkora nagy lukakat beleraknak oda ahol a motorom a legjobban nyírja a gumit. Pont itt vannak a lukak ahol vagy fékezek vagy gyorsítok. Soha egyik sem kopott el a közepén, mindig ott ahol ebben az a sok luk van.
Vízkiszorítás... óvatos mindenki a vizesen, visszavesz a tempóból arról nem is beszélve hogy tizedét megyek vizesen, nem érzem arányosnak ezeket a lukakat. Elhanyagolható a vizes tulajdonsaga a szarazhoz kepest.
Egyszer kipróbálom akkor majd aztán fogom szidni igazán...
Direkt,ez van a power 5 ben meg mindenben is,jobb a vizelvezetes,vagy tudja a tok.
Vízkiszorítás.
Tökéletesen működik.
argentina meg jól elvan a ruszkival, pedig a hírek szerint ott is nagy a baj
A faszé raktak bele ekkora krátereket ?! Ez a road5 már tetszene de ekkora lyukakat belerakni...
Neked?
Pont az a kettő akik kurvanagy slamoban vannak.
Bár náluk gond a túlnépesedés.
Igen, zavaros a történet...De ez van, amíg az EMA nem bólint rá, addig nem nyerő az anyag...De más országok is kihátráltak mögüle, mint Brazília, vagy India...
Ó, itt van bőven jelentkező! Nem egypárt rendszer van.