Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik nap linkeltem, hogy már a sima jogsi nélküli vezetés is bűncselekmény lett: https://www.vezess.hu/hirek/20...
ki van otthon az új jogsi nélküli vezetésben?
vagyis kategória nélküli vezetés
b jogsival mennyire kell széthúzni az ember seggét ha lemeszelik egy 7.5 tonnással?
se jogsi nincs rá se árufuvar vizsga se semmi egyéb extra
állítólag ez régen csak 30 ezer volt
én régen minden jan elsején tekeregtem egyet földúton, ilyen 30-50km ahogy épp kedvem volt
utolsó akció után amikor levetkőztem észrevettem hogy elhagytam a személyim, mert nem volt a belső zsebben
na ismét végigmentem arra amerre jártem gyök kettővel, oda-vissza már egészen rámesteledett és nem lett meg a cucc
azán kiderült nem a belső zsebbe tettem a személyit hanem a vállprotktor zsebébe
na akkor jól felbasztam magam és azóta nem motorozok elsején
Pedig én néznélek napokig hogy egyesben motorozol -10 fokban télen 100km-ert
Istenem...
A BT016 sosem vette fel semmivel a versenyt. Max elporoszkált vele az ember a sarki fagyishoz... a kopásállóságról ne is beszéljünk... Szóval sem em tapad, sem nem tartós. Én eddig a PP3 -ra esküdtem, nem is csalódtam benne. De a fotók között a SER -Ringes képeket látva, lehet, hogy jövőre rápróbálok a PR5-re.
Ma meg már nem veszek fel semmit mert az akkori elég sok fotót és videót soha nem nézem meg csak ilyenkor ha épp eszembe jut linkelni valamiért.
Az volt tizenéve.
Hát már a telek sem a régiek.
Babonának viszont nem rossz
Áhhh...egy igazi hős vagy
Igazából egy babonám akkortájt, minden jan. 1.-én átmotoroztam valamelyik határon ahol épp szilvesztereztünk, ha otthon akkor a szlovákon, mondjuk ez Sárospatak mellett volt így ott léptem határt. Már kb 8 éve nem űzöm ezt a "sportot", régebben társak is akadtak, ma nem hinném. Nyilván semmi különös értéke nem volt a magam "örömén" kívül, volt amikor tényleg hó volt és oda-vissza kb 100km volt a határ, de általában inkább lucskos ahogy megszoktuk.
Fogadjunk rollereztek is !
Ez egyre szánalmasabb
én az 50es robogóval így döntök, sportmotorral még a felnit is koptatnám
Szerintem itt mindegy mivel mentél ,mert hússzal szenvedsz te balfasz
Ennek amúgy mi értelme ?
Gyilkos tempó, gyilkos kanyarok.
Itt a hideg volt a veszélyesebb, mint a gumi.
Mi volt a túra célja?
Mert gondolom nem unalomból motoroztál?!
Invesztáltál? VHS?
Ti ha megláttok egy körforgalmat ,leszálltok és áttoljátok a motort...kislányok
Inkább mossatok...
Zoli apjának kellett volna valami fasza gumi ,mikor rámászott az anyjára !
Az a baj ,hogy itt még egy motorostól nem láttam hogy pályázna !
Pedig pályázás nélkül max egy csigát motoroztok körbe lányok
Szerintem itt vágott slickkel mentem anno és jó volt : https://www.sportmotor.hu/vide...
A WHO nem sokat érő szervezet, gyakorlatilag tavaly a kínaiak megvették őket kilóra és falaztak nekik a vírus tagadásában eleinte később meg relativizálták sőt igazából még most is, nem véletlenül lett a kínai cucc jóváhagyva általuk ami egyébként semmit nem ér, már a jóváhagyásuk. Ettől még a vakcina lehet jó, de nem egy kompromittálódott társulattal kéne ezt intézni.
Huhh,6e az meredek,inkabb supercorsa kene oda,amugy sokat segitene az ASR,vagy kalapaccsal odabaszni a jobb csuklora parat.
Felhasználás módjához kell gumit választani!
Biztos hogy jó, Szotyinak hiszek hogy az egy jó gumi. De a versys nem tépi szét, az enyém meg elég gumigyilkos.
Csoportokba bedobnak elég sok olyan képet hogy 5-6000alatt ledarálják, főleg hegyvidéken és mindnek ott azoknál a lyukaknál fogy el a gumi.
Amúgy meg meggyőződésem hogy tökmindegy melyik gumi,sosem az a szűk keresztmetszet.