Qurvarégi motorra hol lehet utasbiztosítást kötni?
Biztositas.hu nem enged tovább mert 10 éves elmúlt.
A motor nem érdekel de baleset esetén fizetnie kéne vagy mi.
Nekem tetszett a feri gyerek, olyan fejeket vágott hogy már csak akkor szakadt az ember a röhögéstől amikor még meg se szólalt
Régen az ilyenekért ha látni akartad fizetni kellett
Nos,nekem meg ezzel a hozzáállással van bajom! Ha valamire rosszként gondolok,azt nem vállaszthatom,nem is akarom! Mi lenne ha senki sem menne el savazni?
gyerekek,nem tudom milyen világ ez,de bajszagot érzek
volt egy köröm a városban.ment a járdán egy csaj. cefet alakja,szép hosszú haja volt.úgy állt rajta a farmernadrág,hogy a légvételem elakadt.brutál gömbölyű buborékfenék...
inkább lekéstem a zöldet,hogy még kétszer elmenjen mellettem...jön vele szemben a járdán két ecsetfejű.nemhogy nem mosolyogtak,de mégcsak nem is néztek rá bazmeg...
ezek után állok a pénztárban,fizetni akarok. előttem egy nagydarab kopasz csávó atomfehér kitűrt ingben,csontkeretes szemüveg,csőszárú nadrág feltekerve ( ),cérnakarkötő...fizet...a magentaszínű búvármaszk,türkiz cipő,oxigénes víz,etc...gondoltam még van esély,lehet a lányának is 43-as lába van...kimegy,fizetek én is,kint meg látom,egy másik dagadt buzi várja...
ez valami trend már? jólvanezígy?
Ha meg kinyílik a bicska akkor pedig jön a "mocskosfutbalhuligánokszétvertekmindent"!
Demokratikusan nem nagyon lehet mit tenni!Erőszakkal meg nehéz olyat helyzetbe hozni akit szívesen látnék!
Nekem azért áll lefelé a szám széle mert az esélyét sem látom a fénynek!
Mégpedig azért mert én, személyszerint ,most nem tudok kire szavazni
ismerős államigazgatásira járt.gyakorlaton voltak,elvitték őket a parlamentbe,hogy megnézzék mi hogy megy ott.
szavazás kezdődik,dezső újságot olvas,jobbra is,balra is több üres szék van mellette. frakcióvezető hátraszól,hogy igen,vagy nem.dezső újság összecsuk,majd a sajátja után a többi üres helyen is benyomja a kért választ,ezután újság vissza,olvas tovább...
Teszek annyit a közösbe,hogy bármilyen véleményem legyen s tettem már a közért is.
Picit belevágtam a helyi fertőbe is.
Pl. Mikor a közgyűlésen az ellenzéki köcsög két perc fröcsögés után A szemem láttára rányomta az igent a kormánypárti felvetésre .
Hagyjuk!
Sok idő és sok történés kellett ahoz,hogy elfogyjon az optimizmusom.
dehogy jöhet. ezelőtt is így volt,míg a 2/3 nem lett meg. Mo-n az ellenzék abból áll ,hogy ovisok módjára megakasztunk mindent,amit a kormány akar. függetlenül attól,hogy jó-e,vagy nem.a lényeg az,hogy ellentmondjunk.dedós módjára. ha valami,akkor ez valóban lassítja a haladást...
Nos rendben,tegyük fel összefogás és nyer a simicska érdekeltség a zöld-szoci-liberális résszel.Úgy hogy közben pár emberrel lemaradva egy fegyelmezett tömbbként mindennek beakaszt a fidesz?
Ebből szerinted működőképes dolog jöhet ki?
Egy nyomorult törvényt nem fognak áttólni.
Biztositas.hu nem enged tovább mert 10 éves elmúlt.
A motor nem érdekel de baleset esetén fizetnie kéne vagy mi.
Legalább is a ramblák tele volt velük
Régen az ilyenekért ha látni akartad fizetni kellett
volt egy köröm a városban.ment a járdán egy csaj. cefet alakja,szép hosszú haja volt.úgy állt rajta a farmernadrág,hogy a légvételem elakadt.brutál gömbölyű buborékfenék...
inkább lekéstem a zöldet,hogy még kétszer elmenjen mellettem...jön vele szemben a járdán két ecsetfejű.nemhogy nem mosolyogtak,de mégcsak nem is néztek rá bazmeg...
ezek után állok a pénztárban,fizetni akarok. előttem egy nagydarab kopasz csávó atomfehér kitűrt ingben,csontkeretes szemüveg,csőszárú nadrág feltekerve (
ez valami trend már? jólvanezígy?
Demokratikusan nem nagyon lehet mit tenni!Erőszakkal meg nehéz olyat helyzetbe hozni akit szívesen látnék!
Nekem azért áll lefelé a szám széle mert az esélyét sem látom a fénynek!
Mégpedig azért mert én, személyszerint ,most nem tudok kire szavazni
szavazás kezdődik,dezső újságot olvas,jobbra is,balra is több üres szék van mellette. frakcióvezető hátraszól,hogy igen,vagy nem.dezső újság összecsuk,majd a sajátja után a többi üres helyen is benyomja a kért választ,ezután újság vissza,olvas tovább...
Meg van a gerincem
Picit belevágtam a helyi fertőbe is.
Pl. Mikor a közgyűlésen az ellenzéki köcsög két perc fröcsögés után A szemem láttára rányomta az igent a kormánypárti felvetésre .
Hagyjuk!
Sok idő és sok történés kellett ahoz,hogy elfogyjon az optimizmusom.
Ebből szerinted működőképes dolog jöhet ki?
Egy nyomorult törvényt nem fognak áttólni.