Pedig jók ezek a háromkerekű magamutogatós pöcsszállítók főleg aminek elől van két kereke valamelyik nap láttam egy ilyen masinát körforgalomban a pilóta úgy kiült oldalra vagy kb 15 el ment amit rossi is megirigyelt volna
Ma is láttunk harcsabajszos nagy köldökű... csillámpónisokat cseszneki pihenőből kólát szopogatva de volt egy csutkás asszem csirkelábassal klotti & pólóban na az jól nyomta oda-vissza!
Még az RC 600-al voltam mikor a parkolóban mellém állt egy ilyen csillagrombolós faszi volt ott bűr,rojt,világítós csirke,megafaszom
Veszi le a bilit én meg odaköszönök neki ,hiába no,még a régi nevelést kaptam
Válaszként aszongya miután ránézett a "600" feliratra,..." hööö az egyik köcsögöm nagyobb mint ez az egész gyerekmotor"
Mondom neki, " az biztos,mert jó nagy köcsögnek nézel ki"
Majd volt egy kis szigorú faszméregetés ,de nem vállalta be a hiriget
Félreértés ne essék nem bántanék egy chopperest vagy cruiserest sem (aki normális),de ettől a sok nagyképű, sznob ,baromtól herótom van
A motor legnagyobb előnye a gyorsulásán kívül az hogy olyan keskeny ami szinte mindenhol elfér.Ergo még ha tömött sorban mindenfelé vannak autók akkoris középen lehet hasítani.
Vannak gyorsabb autók de baxhatom ha megfog az első lámpa vagy dugó.
Namost cserébe nem kényelmes és nincs tető a fejem felett.
De ezek a hombárok pont egyesítik az autók és a motorok hátrányait tehát hiábavalók.
Áh nem.Sima európa.El nem tudod képzelni mennyien mászkálnak ilyen hiábavaló motorokkal mert kényelmes.
Mondjuk szerintem egy egyterű jobb lenne de kivagyokén hogy megszóljam.
biciklisek tudnak fagyizni én meg nem, ez azért elég felháborító dolog
Na ,az oszt tényleg semmire sem jó .....................szerintem!
A viperes csávó nem jött versenyezni, pedig még a 600 volt nekem is. Most meg...
Veszi le a bilit én meg odaköszönök neki ,hiába no,még a régi nevelést kaptam
Válaszként aszongya miután ránézett a "600" feliratra,..." hööö az egyik köcsögöm nagyobb mint ez az egész gyerekmotor"
Mondom neki, " az biztos,mert jó nagy köcsögnek nézel ki"
Majd volt egy kis szigorú faszméregetés ,de nem vállalta be a hiriget
Félreértés ne essék nem bántanék egy chopperest vagy cruiserest sem (aki normális),de ettől a sok nagyképű, sznob ,baromtól herótom van
Vannak gyorsabb autók de baxhatom ha megfog az első lámpa vagy dugó.
Namost cserébe nem kényelmes és nincs tető a fejem felett.
De ezek a hombárok pont egyesítik az autók és a motorok hátrányait tehát hiábavalók.
Deeeeehogy.
Mondjuk szerintem egy egyterű jobb lenne de kivagyokén hogy megszóljam.