Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bödőcs zseniális, nincs olyan, mint Hofi, de a maiak közt mindenképp kiemelkedő és felmeri vállalni a politikát, mint témát.
Például senki nem jellemzett téged, viszont te egyből libsiztél és stb.
Ha te az M1 híradót jó paródiának tartod,akkor nem szóltam!
Igen, köszönöm a helyreigazítást!
Én nem sértően szerény, távolról szabad szemmel jól látható összeget bármikor el tudok fogadni tőle is mondjuk rohadjon meg, nekem nem fizette a tanulmányaimat, pedig most hogy tudnám szidni
Neked hány eurót adott, hogy védjed azt a vén lókukit??
Bár kormánypárti humor szerintem sem létezik,bödőcs egy tőről metszett liberális ( a szó mai értelmében) aki az indexnek is írkál.
Zseniálisan mossa össze a kormány szarait az aktuális problémákkal s így ,jó libsi módra próbálja azokat bagatelizálni!
Kár ,hogy a tehetségét aprópénzre váltja,mondjuk a fajtájától nem várok mást!
Jó, a kedvedért leszek szittyamagyar, zombi fideszes, agymosott, és fújom a nótámat. Te meg a tiédet fújod.
Akkor mivel is vagy különb?
Szittyamagyart akartál mondani ...
Csak arra nagyon vigyázz, hogy az ártatlanságodon nehogy egy ronda nagy foltot ejtsen!
Ha ez a best nálad nálatok nem tettétek magasra a mércét eszesek
Szopatom, ez tény.
Ja és soros vagyok!
Amúgy az ilyen komcsi, ballib rövidítésektől is kivagyok és főleg a nagy ősmagyarok használják ezeket a szavakat.
Én meg úgy tu az anyja vagy!
Szerintem fingod nincs arról, mi az hogy "ballib".
Bár éppen megérdemli ez az ország a bégető birkanyájat, de aki tényleg nem látja, mitől zseniális Bödőcs és mitől katasztrófa az agymosó csürhe, azzal tényleg nem lehet mit kezdeni.
Tudom, ne is folytasd : Soros. Mormoljátok még jó sokszor
Tudtam, hogy neked is én vagyok az apád!
Igen, az sajnos egyre kevesebbeknek van!
Szép igazi ballib hozzáállást produkáltok itt "Apám"-al együtt... akinek más a véleménye, az csak hülye lehet. Pedig...
Ez az idei eddigi best.
Nyilván ész is kell hozzá.
Tedd hozzá mindenki helyett, és észre sem vette