Azt nyomkurásszátok egész nap. Nézzetek rajta híreket, fészbukozzatok, twitterezzetek, instázzatok smseljetek, wibereljetek, messzendzserezzetek, email-ozatik, szkájpoljatok
Csináljatok napi 300 teljesen felesleges fotót meg videót, amit amúgy sem néztek meg soha, csak egyszer raktok fel a fércre de igazából azt is csak a saját magatok szórakoztatása miatt
Aztán az egészet meg lőjétek fel a felhőbe, na neghogymá a a gép tárhelyét foglalja
Én a szememmel és a többi érzékszervemmel szeretném megélni a világot nem virtuálisan
Már az a döbbenet, hogy megállok a pirosnál átnézek a másik autóba és alig várja a paraszt, vagy paraszt nő
, hogy üzenetet küldjön, mert qrva fontos lehet és ki kell használni minden ráérős pillanatot.
Egy talunmány szerint a férfiak kb 50 %-a már azért pisál ülve, mert így tudja nyomkodni a kéziszámítógépét.
Elképesztő!!!!
Egy nokia c2 tudja azt amire tervezték én meg el tudom, dönteni kell e ettől nekem több.
Ahol még a felhasználó dönti el, hogy mi legyen?
Pista bá mindent tud az életről IS.
El sem olvasod, fél sem fogod mire és mit válaszoltam. Annak ott annyi a vége.
iPhone-nyomógombos..... Érted? Poén
Erre te itt kiömlesztesz magadból sok, senki által nem kérdezett szöveget. Úgy, hogy SZERINTED ez rám is vonatkozik. Felvilágosítalak, hogy én egyiket sem művelem, nincsenek közösségi szarjaim.
Valamint nekem a munkámhoz szükséges (sokat segít, időt spórol) a kezemben lévő fényképező és a gyors adat továbbítás. Nem mindenkinek elég csak az, hogy beszéljen. Nyilván ha portás lennék, nem lenne sok dologra szükségem....