A KRESZ úgy mondja, hogy ha már lassulás észlelhető, elsőből balra és a külsőből jobbra kell húzódni. Tehát amikor még lehet!
Nyilván ha megáll a sor már nem lehet,de addigra már le kellene húzódni. De ezzel együtt sok mást sem csinálnak az autósok úgy ahogy kellene....
igazából mentősnek van sok lehetősége. Autópályán a leállósáv az övé ha kell, pesten meg a buszsáv. Mert akármekkora is a dugó ezeket nem használhatja halandó ember(kezeit széttáró) Itt nem volt ilyen.(kezeit széttáró) Úgy gondolom a dudálgatás az felesleges kár ezzel bosszantani a népet épen elég ideges az ember a szirénától is mikor megpróbál 3 centiket lehúzódni egy dugóban és épen hallja a vinnyogó szirénát is nem kell ezt még dudával fokzni(kezeit széttáró)
mostanában nem nagyon mászkálok pesten, azt is csak este/éjjel akkor nincs nagy mozgás
régebben azért elég sokszor
még költöztettek is 7,5 tonnással jogsi nélkül
De mégis mit gondol, hova húzódjanak félre, ha egyszer minden talpalattnyi helyen autó van? Amikor behajtanak a dugóba akkor még nem gondolják, hogy egy perc múlva egy mentő fog jönni... olyan dugó meg nem létezik, ahol van egy szabad sáv 🤣
pesten nem közlekedik így taxi mert minden védett sávot használhat. Buszsáv meg sínek. Már szerencsére nem járok olyan sűrűn oda mint néhány éve de még így is szerintem 30-40 alkalommal járok és ez gondolom pont annyival több mint ahányszor te jársz 😅. Szóval én ezt taxistól nem látom(kezeit széttáró) Meg hát a taxisnak nincs is semmi sietnivalója(kezeit széttáró)
pesten egy idegesebb taxis szinte így közlekedik
mondjuk ott a köznép is idióta ha másfél métertől több követési távolságot hagysz már bejönnek eléd még a 70-es táblánál is
ha téged vinnének aztán 3x újraélesztettek és van 8-10 perced hogy a kórházba érj mire végképp letérdel a keringésed gondolom nem mondanád a sofőrnek hogy ne kapkodjon várjon nyugodtan mire lesz szabad sáv
na hát ezt én asszem aznap kirúgnám ez lenne a legkevesebb amit megtehetnék a nép érdekében. Ez a fasz a dugóba beszorult autókra még dudálgat is. De dudál a buszra dudál a gyalogosra össze -vissza cikázgat, balról-jobbról kerülget hirtelen szerencsétlen autós meg azt sem tudja, merre húzódjon a kb. 5 cm helyével, másokat meg baleset veszélyes helyzetbe kényszerít(ujját lefelé mutató) Én úgy gondolom nem lehet úgy életet menteni ha másik 3-at közben megöl mert nem lesz jó a statisztika 😅
Ahogy nézem simán kapnának csapágyboltban ilyet felénk is feltéve, hogy az agyból ki lehet szedni a házat, ha az agy anyagából van kialakítva ( amiben nem vagyok biztos mert cseréltem már néhány ilyen kompaktot, de mindből ki lehetett volna szedni a házat csak értelmetlen volt mert a komplett agy csapágyastól olcsóbb volt mint a csapágy magában), de ha a szükség úgy hozza megoldhatónak tűnik.
rajtam látszódott hogy vidéki vagyok, ezek megérzik ugyanúgy mint a kismuffok
mondjuk a kismuffok belém kötöttek az e-klubban, egyiknek okoztam némi fájdalmat, de nem tanult belőle
ott is hagytuk az egész kócerájt mert tuti elzárás lett volna belőle
Én nem voltam kibaszva, de velem sem kötekedtek. A Simsonomat mondjuk ellopták a Szűz utcában, ahol a kurvák stricheltek, de amúgy nem volt velük gond. 😅
Nyilván ha megáll a sor már nem lehet,de addigra már le kellene húzódni. De ezzel együtt sok mást sem csinálnak az autósok úgy ahogy kellene....
régebben azért elég sokszor
még költöztettek is 7,5 tonnással jogsi nélkül
persze ha egyikben busz van akkor nem sok az esély
mondjuk ott a köznép is idióta ha másfél métertől több követési távolságot hagysz már bejönnek eléd még a 70-es táblánál is
Egy hét múlva egy ismerőse megkérdi tőle:
– Na, milyen a zongora?
Örült neki az anyós?
– Igen, örült, de három nap után visszavittem a zongorát és kicseréltettem egy trombitára.
– Miért?
A zongora azért jobb ajándék, nem?
– De.
Viszont trombitálás közben nem tud énekelni…
Bemennek a bárdiba m1 tankhoz első kerék kúpért?
A rosszat leadják cseredarabnak? 😅
https://youtube.com/shorts/UBm...
a beszéd szinvonala olyan Beavis és Butt-head... ;)
mondjuk a kismuffok belém kötöttek az e-klubban, egyiknek okoztam némi fájdalmat, de nem tanult belőle
ott is hagytuk az egész kócerájt mert tuti elzárás lett volna belőle