Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt autópályán se csinálják, nemhogy egy szűk belvárosban araszoláskor, ahol a "lassulás" 10 mp-enként előfordul
A KRESZ úgy mondja, hogy ha már lassulás észlelhető, elsőből balra és a külsőből jobbra kell húzódni. Tehát amikor még lehet!
Nyilván ha megáll a sor már nem lehet,de addigra már le kellene húzódni. De ezzel együtt sok mást sem csinálnak az autósok úgy ahogy kellene....
igazából mentősnek van sok lehetősége. Autópályán a leállósáv az övé ha kell, pesten meg a buszsáv. Mert akármekkora is a dugó ezeket nem használhatja halandó ember(kezeit széttáró) Itt nem volt ilyen.(kezeit széttáró) Úgy gondolom a dudálgatás az felesleges kár ezzel bosszantani a népet épen elég ideges az ember a szirénától is mikor megpróbál 3 centiket lehúzódni egy dugóban és épen hallja a vinnyogó szirénát is nem kell ezt még dudával fokzni(kezeit széttáró)
mostanában nem nagyon mászkálok pesten, azt is csak este/éjjel akkor nincs nagy mozgás
régebben azért elég sokszor
még költöztettek is 7,5 tonnással jogsi nélkül
ez még a buszt is ledudálja 😅
azért a többsége sáv akkora hogy 2 sávban elfér 3 autó
persze ha egyikben busz van akkor nem sok az esély
De mégis mit gondol, hova húzódjanak félre, ha egyszer minden talpalattnyi helyen autó van? Amikor behajtanak a dugóba akkor még nem gondolják, hogy egy perc múlva egy mentő fog jönni... olyan dugó meg nem létezik, ahol van egy szabad sáv 🤣
pesten nem közlekedik így taxi mert minden védett sávot használhat. Buszsáv meg sínek. Már szerencsére nem járok olyan sűrűn oda mint néhány éve de még így is szerintem 30-40 alkalommal járok és ez gondolom pont annyival több mint ahányszor te jársz 😅. Szóval én ezt taxistól nem látom(kezeit széttáró) Meg hát a taxisnak nincs is semmi sietnivalója(kezeit széttáró)
pesten egy idegesebb taxis szinte így közlekedik
mondjuk ott a köznép is idióta ha másfél métertől több követési távolságot hagysz már bejönnek eléd még a 70-es táblánál is
ez így akkor is gáz
ha téged vinnének aztán 3x újraélesztettek és van 8-10 perced hogy a kórházba érj mire végképp letérdel a keringésed gondolom nem mondanád a sofőrnek hogy ne kapkodjon várjon nyugodtan mire lesz szabad sáv
na hát ezt én asszem aznap kirúgnám ez lenne a legkevesebb amit megtehetnék a nép érdekében. Ez a fasz a dugóba beszorult autókra még dudálgat is. De dudál a buszra dudál a gyalogosra össze -vissza cikázgat, balról-jobbról kerülget hirtelen szerencsétlen autós meg azt sem tudja, merre húzódjon a kb. 5 cm helyével, másokat meg baleset veszélyes helyzetbe kényszerít(ujját lefelé mutató) Én úgy gondolom nem lehet úgy életet menteni ha másik 3-at közben megöl mert nem lesz jó a statisztika 😅
A vő vesz az anyósának a névnapjára egy zongorát.

Egy hét múlva egy ismerőse megkérdi tőle:

– Na, milyen a zongora?

Örült neki az anyós?

– Igen, örült, de három nap után visszavittem a zongorát és kicseréltettem egy trombitára.

– Miért?

A zongora azért jobb ajándék, nem?

– De.

Viszont trombitálás közben nem tud énekelni…
nem. én úgy gondolom határozottan a másik nemet képviselem nem is szeretném, ha te csókolgatnád az ágyékom környékét 😅
Ahogy nézem simán kapnának csapágyboltban ilyet felénk is feltéve, hogy az agyból ki lehet szedni a házat, ha az agy anyagából van kialakítva ( amiben nem vagyok biztos mert cseréltem már néhány ilyen kompaktot, de mindből ki lehetett volna szedni a házat csak értelmetlen volt mert a komplett agy csapágyastól olcsóbb volt mint a csapágy magában), de ha a szükség úgy hozza megoldhatónak tűnik.
Úgy sejtem, hogy nem először csinálják 😉
Ezt egyébként, Hogy kell elképzelni?
Bemennek a bárdiba m1 tankhoz első kerék kúpért?
A rosszat leadják cseredarabnak? 😅
csapágyasra hajtották:
https://youtube.com/shorts/UBm...
a beszéd szinvonala olyan Beavis és Butt-head... ;)
rajtam látszódott hogy vidéki vagyok, ezek megérzik ugyanúgy mint a kismuffok
mondjuk a kismuffok belém kötöttek az e-klubban, egyiknek okoztam némi fájdalmat, de nem tanult belőle
ott is hagytuk az egész kócerájt mert tuti elzárás lett volna belőle
Én nem voltam kibaszva, de velem sem kötekedtek. A Simsonomat mondjuk ellopták a Szűz utcában, ahol a kurvák stricheltek, de amúgy nem volt velük gond. 😅