Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is csak azért, mert oda van írva 😂
ez a nyomi nem tud mással figyelmet felhívni magára.
románoknál pár éve még láttam néha ilyen szőrös lányokat a faluban
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1224913688995066&set=a.649972306489210&__cft__[0]=AZWlg5YgPOYosmfjkRdPR3U-LNT569pID7JERB5liUyydF57v8b3KMeQlg1rQ4euixxbOzSoFl1YgdxABS9Pqu9G27PBgI_HdmX50i-F_S2ufD0LSofzc2Z4QyHT0lVlzLCr8D8hAdC-eq9GTocNzcm-phVkWWyRP3gotA--LSc-6zUQYiCz3jN1AForjClH5Mjqwvm-XwyL9wNoWINFvCDqG0XWkcc-i0WPs5BUNinUPw&__tn__=EH-R
az emberek harmada butapesten szándékosan nem enged el még robogóval sem, van aki leáll vitázni hogy a piros lámpánál nem mehetek el a sorok között.
én örültem volna ha ő visz be a kórházba amikor eltörtem a lábamat. A féreg magyar mentős nem akart elvinni. Utána elrontották a műtétemet és ki is kellett fizetnem. Sima lábtörés 1 évet vett el az életemből.
Azért nem férsz el, mert nagy túramotort vettél túrázni. Nem is értem. 😂
Vettél volna valami kis pöcsköszörűt, és azzal haladnál 😂
Már én is gondolkodok a GTR cserén 😂
Na jó, vicceltem.
Pontosan. 👍️
Én eleve igy közlekedek autópályán. És nem feltétlen a mentő miatt, hanem hogy a mögöttem érkező ha elbambul legyen helye, nekem meg esélyem. Ha lassulunk már padkáig a belsöbe külsőbe meg fél leállósáv. Amugy nem tom miről megy a vita😀
De belvárosban is tudtam még mindig helyet adni a mentőnek dugóban is.

Amugy meg ha motorral megyek álló autópályán és beáll,.motorral se férek el annyira gyökerek az emberek. Pedig három autó elfér egymás mellett
Neked is ilyen belső kamera van amin látszik hogy úgy pörgeted a kormányt mint egy dj? 😁
Sztem mindig megy nekik a kamera - mint ahogy nekem is... de sztem is kicsit túltolta az érzést 😁
Ezt nem a beteg miatt csinálja, hanem hogy megmutassa hogy mekkora májer, ő még hamiltont is ledudálja a gecibe...valószínűleg egy kis pattanásos hülyegyerek aztán itt éli ki magát. Szerinted miert ment a kamera?