Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban,ez a casco kicsit lutri,de csak az elején,aztán egy idő után minden egyes év tovább tolja pozitív irányba a dolgot.Míg lásd én ott tartok hogy gyakorlatilag 25évig kidobott pénz lett volna.Lakásbiztosításom van,azért
megnézném egy lakásbiztosításon hány év alatt spórolsz meg 150millát.Persze,a küszöb nem került semmibe mert pont kiszáltál az autóból,de attól még tény marad hogy egy garanciás autón pont annyiba került volna a javítás neked mint egy 10éves nem garanciás autón.Mennyi szokott lenni az éves szervíz,egyszer ment itt a vita a pipivel,ha jól emlékszem ilyen 100ezres tétel volt.
Igen, ha a 30 év alatt garantáltan nem lesz rá szükséged. Gondolom ugyanezen apropóból lakásbiztositásod sincs. Mert hát azon is meg lehet spórolni az évek alatt egy tüzkár árát.
A küszöböm pont semmibe nem került a végére, de ez egy használt autón mondjuk benneett volna 50 ezrembe vagy többe. Olajat igyis cserélni kell, a különbözet legyen bőven számolva 50 ezer. Tiz év alatt félmillio....valóban, ez egy tetemesebb összeg. De máshol ezt meg tudom sporolni.
Szerencsére a világ tele van hülyékkel,pontosabban akit hülyére lehet venni,lásd pipi,megveszi az új autót cseréltetjük az olajat 100+ezerért,csak azért hogy az egyébként új autómnak ha valami baja lenne,akkor azt ingyen megjavítják,na most ez az ingyen javítás többe kerül mint én amit javításra költöttem közel 30év alatt.De beszélhetünk a te küszöbödről is a garanciás autón.Casco,ha azt számolom hogy 30év alatt mennyit kifizettem volna,és mennyit fizetett volna nekem.......szerintem már egy autó árát befizettem volna feleslegesen
Ugye csak egy gyatra példa, de biztos nem jó mert csak a hülyék vesznek mondjuk mazda cx5 öt, amiből az utolsó széria is 8 éves és mondjuk akár 5-6 millioért is meg tudod venni. De az alapmodellekben is full led fényszórók vannak aminek darabja nem fér bele az egymillioba. Nos, ez már egy őznél szép.számot ad ki. Ha meg fullosabb verzio vezetés támogatóval aminek az érzékelői a hűtőmaszk mögött vannak többségében egy fiatalabb modelleken is gazdasági tk lehet egy termetesebb őz. És azt gondolom ez nem csak ennél a gyártmánynál lehet kizárólag igy.
azért egy őz lazán tud 7 számjegyű kárt is okozni egy újabb/drágább kocsiban amikor egy szaros lámpa 400+ezer akkor pár kisebb sérüléssel megvan az 1 milla feletti kár
én 6 évig ingáztam vasasokhoz 3 őzet gázoltam, mindezt úgy hogy az átlagtól lassabban-óvatosabban közlekedek, és számítottam is rá, ez látszik azon is hogy mindegyik őz el tudott menni a saját lábán a helyszínről
de azért lámpák, indexek hűtőrács csak sérült.... persze az astrának vicces alkatrész árai vannak pl komplett index 1500ft
szóval azért egy nagyobb önrészes casco nem az ördögtől való az új kocsinál, ha nagyobb az önrész akkor a díj se vészes
Na, már azt hittük odavesztél. Nyilván mi vagyunk a kurva hülyek te meg a nagyon okos😅
Azért ezt már párszor kiveséztük, ha senki nem venne uj autót mert ugye akkor kurva hülye, akkor nem tom az ilyen világ esze emberek hogy a febébe vennének lefosott passatokat amikre sose kell kőlteni.
Másrészt meg ne kelljen már az ilyen okosoknak se megfelelni ha már a gazdag szomszédoknak nem akarok, és ezt gondolom a többi uj vagy fiatal autóvásárló nevében is tudom mondani. Nem azért veszek olyan autót amilyet, mert bárkinek is meg akarok felelni, igy nektek okos tizenéves autót használoknak se kelljen. Ha mégis fizetni kell, mint a katonatiszt, azt nem a te pénzedből fogja senki. De eddig egyszer sem kellett, ergo a teóriád bukott. Cascot meg ne keverd ide, mert ostoba aki egy modernebb és még értéket képviselö autóra nem köt. Mert az lenne a kurva drága, ha minden szélvédőcserét ne adj isten vadgázolást zsebből kéne kifizetni.
Pipi baszki,erről pofázok évek óta,fizetitek a nagy lóvékat hogy "mert hát a garancia"én mondtam hogy hülyék vagytok,én 20év alatt nem költöttem annyit autóra mint ti egy év alatt a kötelező szervízre meg a cascóra.És akkor mi van,az első meghibásodásnál fizetsz mint a katonatiszt.
Vietnamban vagy eppen, ott fotozod ezeket?
Robogo taxi
Fa-szen tüzelesü mozgokonyha
Vontatott komplett ruhabolt
Gariról jut eszembe, hogy az is pozitivum amikor tavaly a regenerálás a fasz adblue miatt valamiért megdöglődött, elsőre csak egy takaritást abszolváltak viszont előjött ugyanez két nap mulva ergó a puceválás nem volt megoldás, mert utólag kiderült rossz szögben fecskendez be, az egész befecskendező cullangot kibaszták nem csak a katalizátorba betkert lófaszt, nehohy visszakelljen jönni. Az autó kellett napi rendszerességgel, aki szólt hogy megjött a cucc vigyem az autót nem irta be a rendszerbe. Ugy állitottam oda, hogy más autóval kellett foglalkozni mert az volt felvive a rendszerbe. Megdumáltuk hagyjam ott péntek délután, szombat délelőtt van műszak addigra megoldják. Szombat délelőtt tiz körül hivtak vihetem. Lemosták, pedig pont nem szoktam igényelni. Szóval velem korrektek, van 10 százalék kedveezményem anyagra dijra, peedig sok lóvét nem hagyok náluk.
A mazdánál már óvatosabbnak kell lenni mert ők kurva drágák és csak ami kell äs amikor kell.
Én hordom a köztesre is. Nem nagy összeg. Monjad pipinek nem vokt szitává rohadva csak a jobb első küszöb eleje mer a gyökér török valahogy a viz kifolyó lyukat betaknyolta ellenben ami a sárvédőnél a pocsgumi mögött volt azt meg nem. Egyébként egy darab rozsdaheky nem volt ezenkivül. Ellenben igy is ingye megoldották bár nem a ford hungaryn mult hanem azon a szervizen ahivá mindig is hordtam hordom, bár egyetlen autót nem vettem tőlük. Én kifejezetten elégedett vagyok a járművel a szervizzel és a költségekkel is. Ha mondjuk miskolcra hordanám ami közelebb van egyik sem lenne igaz.
Eleve nem spurkodok egy autó fenntartásával bár nem is költök rá többet mint kellene. Azt viszont igen amit kell. Cserébe még mindig időben oda és haza vitt hiba nélkül.
Ellenben mig használt visszatekert autókat hajtottam nem volt biztos sem az indulás sem az érkezés jónéhányszor.
A gyárihibákat egyräszt gariba igyis ugyis megoldják a konstrukciósokat meg ugy lehet kiküszöbölni hogy az első két évben nem szabad az adott modellt megvenni.
a fesztivál még később lesz(óranézegetős)
a legelsőre mindenképp érdemes elvinni, utána van 10-30 ezer arra hogy valami gyári hiba kijöjjön
amit most költök erre a szarra annyit összesen nem költöttem 29 év alatt 4 hajeszere ami volt 😅
bár ezt már írtam(kezeit széttáró)
nekem erről a garis dolgokról egész más a véleményem te meg nagyon hamar felejtesz. Na én arra jöttem rá ez a garanciális dolog pont olyan mint bármelyik biztosító. Amikor fizeted befelé a lóvét akkor jó gyerek vagy amikor meg tényleg történik valami gariidőn belül akkor lepattintanak mint a szart, mondva csinált okokra hivatkozva. téged is elküldtek a halál náthás faxára a szitává rohadt néhány éves autóddal együtt de amíg onnan veszed az új autót ez nem is fog változni vannak akik nem tanulnak 🤣 Ha én még veszek új autót 2 dolog az tuti lesz. az egyik az,hogy legyen egy 2010 gyártás előtti járművem amíg azt használom amikor az új épen szar 🤣 A másik, hogy amikor kitolom az autó a szalonból mondom nekik, hogy a számomat töröljék ki a listából mert a legelső olajcserére sem vagyok már 150-200 ezret lepengetni ezért a garanciális hozzáállásért(kezeit széttáró) Épen 7 kilóval több pénzem lenne ha sufniba mentek volna az olajcserék ebből meg kijött volna az ami most szaródott el. Most az a helyzet, hogy van 7 kiló mínuszom és ugyanúgy magamnak teszem rendbe a garis autót, most már lassan 5 heti állással(óranézegetős)
de már őt jegyzik a világranglistán mostanság 😅
egyébként pont abból az ürgéből nézem ki, hogy qrvára nem érdekli semmi. Ha 20 miilliárdos hajót tolnak alá abbanis el van de ha csak a tiszán kéne kenuzgatnia úgy is jó meg volna. Mondjuk andikának a kenus buli már tuti nem tetszene 😅
Az volt, és szégyen, de eddig nem tudtam róla ilyen részleteket. Mindenképp érdemes megnézni a kisteremben vetítést a vártörténetről. És a tárlatvezetést is, mert többet lehet megtudni, mintha csak olvasgatnánk ott a leírásokat, fél vagy egy napig.
Azt megnézném, Ozorai Pipo elég érdekes figurája volt a történelmünknek.
haver anno vett egy halott akkus villany bringát ha jól emlékszem 35ért
szerencséje volt mert a motor működőképes volt
de ez ilyen piros/fekete játék minden esetben
várakat nem nézek elég depis mind, nem szeretem a várakat
Viszont Ozorán a Pipo várát érdemes megnézni, ha arra jártok, és ne adj isten érdekel az ilyesmi benneteket. Fontos, a jegy árában benne van a tárlatvezetés is.
Ahogy elnéztem az alakokat, nem üzletelnék egyikkel sem. Meg már úgy vagyok vele, hogy elvből nem adok ilyeneknek pénzt.
egyszer voltam de nem kívánkozok vissza
devecser jobb ott nem kell annyit mászkálni, de az se ér már sokat mert a kereskedők összeszedik a jó cuccokat nyitás előtt
haver régen mosógépeket szárítókat mosogatógépeket vett utánfutószámra, de most már hívják ha hazaért az áru és megy megvenni piacon kívül a piacra csak a fullszar cucc megy már
de pl alufelnikat ha szerencséd van ki lehet fogni olcsón de lehet el kell menni 10x mire pont olyan lesz ami kell
persze egyik se lopott 😁
el nem tudod képzelni mi van ott
kb egy nap kell ahhoz hogy átnézd
98% egy halom fos 0 forintot érő kacat, de néha találni jó cuccot
a vicces az is hogy majd összedől a ház és 15-20 millás audik meg egyéb kocsik az udvarban
🤣