Ja, hasonló volt nálunk is. Nem volt nagy dolog ez a pályázat. Legnehezebb, hogy 4 számítógépen 3 különböző net kapcsolattal egyszerre nyomkodtam a belépés gombot, mert túl volt terhelve a rendszerük. Nem is értem miért 🤣
A céges kicsit bonyolultabb volt, látom, neked viszont azokat nem sikerült megugrani... de meg is értem, ott már nem csak a személyiről kellett bemásolni azt a 30 betűt 🤣
Nekem a villanyaztóhoz hanyományos értelembe oályáznom se kellett. Ki kellett tölteni egy adatlapot névvel, címmel igazolvány számmal, nyilatkozni kellett a magyar állampolgárságról és a büntetlen előéletről, el kellett menni egy szalonba kinézni a verdát igazolást kellett kérni ha nyerünk a pályázaton ők intézik a beszerzést meg adott napon a számítógép előtt kellett ülni azt beküldeni az adatokat. De alant írtam már a villanyautó volt az egyetlen, amivel nem kellett szopni. Szóval ezt nyilván te is meg tudtad ugrani 😆
én egyszer szenvedtem ki ilyen pályázatot, aztán visszadobták, hiba javítás mire meglett lejárt a számla
aztán szarok én az ilyenekre
de az ember agya néha csikorog a sok faszságtól amik ebben vannak
Nekem jó élményeim vannak a pályázatról 😄 melléültünk haverral, egy óra alatt megcsináltuk, igaz utána két hiánypótlás is kellett, pedig a saját ellenőrzésén mindig átment 😁 olyan kérdések voltak benne, hogy miért akarunk villanyautót, 1000 karakterben 😀 beleírtunk óceán halállománya meg minden faszságot egy jót röhögtünk rajta... elbírálták, kifizették, azóta ránk se baxtak miatta.
1 month ago
She may not be the fastest rider but I bet she never gets overtaken........."
https://youtube.com/shorts/Dos...
Bár..., szerintem ez még abszolút elfogadható és vállalható történet..
😂
aztán szarok én az ilyenekre
de az ember agya néha csikorog a sok faszságtól amik ebben vannak