nem gyártanak, gyártatnak csavarokat, sőt balmenetest nem is tudnak beszerezni... utolsó esélyem egy esztergályos úgy érzem..
. Telefonos elérhetőségük van-e? megbeszélném én velük, hogy mennyi az annyi, és postai úton küldeném nekik a mintát, ők meg küldjék vissza a kész csavart
Persze ha meghaladja az általam gondolt álomhatárt az összköltség, akkor baszom ki a kukába az univ. tükröket, és rendelem a gyárit.
Amúgy, köszönöm az infót
!!FZ1-N
!!Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne olyan imbusz fejes csavarra, amivel az (univerzális) tükröket lehet rögzíteni. Csavarnak mint írtam imbusz fejesnek kell lennie, valamint bal és jobb menetes kell 1-1 db, sűrű menettel. Sajnos amit kaptam a tükrökhöz, nagyon szar minőségűek, nem merem erősen meghúzni a csavarokat, mert lenyalja csavar közepét a kulcs. Én két megoldást találtam ki, vagy megveszem a gyári tükröket és ezt kibaszom a kukába, vagy beszerzek jó minőségű csavarokat valahonnan. Csavarboltokban jártam több városban is, és nem tudtak kiszolgálni... azt mondták motorbolt... motorboltban azt mondták csavarbolt...anyád..
)
Neked közel van és TUTI az ember.