Mindenkinek szivesebben ajanlanam ezt, mint az EBC-t. Elozo fekcsere elott is alaposan meg lett tisztitva a feknyereg, szoval (elvileg) a kulonbseget tenyleg csak a ket fekbetet kozotti kulonbseg adja. Hatso fekbetet igy 68e kornyeken meg mindig a gyari volt, de erzesre alig fogott, igy a mar elozo korben megvasarolt, de fel nem hasznalt EBC-t tetettem bele. Ott viszont teszi a dolgat, markosan fog. Nem tul drasztikus, de hatso fekhez kepest tok jo. :)
Múltkorában két hétig nem volt motorom, addig használhattam egy FJR-t és egy ER650-t. Mindkettő jó gép, de Fazeré a szerelmem. Injektorszinkron és fojtószelepszinkron után nagyon szépen megy. FJR-ben hiába van +20 nm nyomaték, FZ-m jobban megy. Olyan volt ráülni megint, mintha egy egész szezont kihagytam volna. Aztán 3 nap múlva megint megszoktam a teljesítményét. Piszkálja a fantáziámat, ha így megy az FZ, akkor hogy mehet egy 180 lóerő körüli motor, de ha lenne sok pénzem, hajlandó lennék inkább egy újabb, pl. 2014-es Fazert venni, aminek a 2006-oshoz képest minden gyerekbaja ki van küszöbölve és még sok-sok évig használható mindenféle aggodalom nélkül. Egyetlen bajom, hogy egy tankkal nem megy el, csak 180 km-t. Fogyasztása tűrhető, de idegesít, hogy ilyen gyakran kell tankolni, mert kicsi a tank.