Azt gondolom, tudod, hogy az én BMW-m az egyik legkisebb... nem annál kell erősebbnek lennie.
A Doors már határeset - mert az Komoly Zene
(kámón bébi
)
de elég rosszak erre a kilátások. Még szervezkedni se lehet, mert azt se tudja a Zember, mi lesz a jövő 7en
Mi így oldjuk meg, hogy ne zakkanjunk meg otthon
.
.
.
Pedig a Fordok minden téren jobbak voltak.
) a kedvenc egy Nissan 300ZX formájú volt (nem az, mert a 70-es évek 2. felében az még nem létezett) inkább valami Ferrari lehetett - akkoriban a cucilizmusban nagy szó volt az eredeti Matchbox, drága is volt. Volt valami Ford szerű truck is - akkoriban nem utáltam az usákokat, mert még nem volt kifejlődve az értelmem
- ezt mindenki értse, ahogy akarja
más dolgom épp nincs.
) Helyette egy Range Rover lett ami hasonló, de sajnos mégsem ugyanaz. (egyébként ez https://szirszarjaim.blog.hu/2... mint autó is nagyon tetszik a mai napig --ültem ilyenben kb. 20 éve-- gondolom ezt sem tudod hova tenni)
Szóval - ha kérdezik - szereted a klasszikus zenét, csak nem hallgatod soha
) van egy autó-preferenciája*, e mentén mozog... de mégis azt mondja, "kéne ez" meg "kéne az" de valójában ezekből nem lesz semmi, és nem csak anyagi okok miatt.
Tulajdonképp szerencsém volt, hogy nem egy Lincoln vett fel - mert akkor ma egy 2 tonnás oldtimer V8 lemezbudival járnék
(de ezt mintha már régebben is kérdeztem volna)
(az ésszerűség mindig felülírja)
) ami kint áll egy sorgarázsban (amibe éppen hogy befér) https://goo.gl/maps/ofNoFpX1nUG7NZXw5 és ha süt a nap nyáron egy szebb hétvégén, akkor fordul vele egyet. (bár a múlt hónapban is láttam, amikor egész szép idő volt...gondolom átmozgatás volt)
Valszeg abból fakad az usák autó mániád, hogy gyerekként egyszer ilyen mathcboxot kaptál karácsonyra
- de ez rendben is van.
Mikor már "korszerű" motorokat gyártottak, akkor is jellemző volt a 1,5x ccm azonos lóhoz... az üanyag fogyasztást meg fel se hozzuk, azt pont leszarták mindig. Ők úgy takarékoskodtak a kőolajjal, hogy ha fogyott, raboltak hozzá új lelőhelyeket
Az hogy nagyon mások mint mi, az személyes tapasztalat. Egy sztori, amikor bejöttek IFOR keretében bementek a helyi otp fiókba és bevittek 500.000 dollárt, hogy váltsák már be nekik...
és ezek nem kiskatonák, hanem tisztek voltak. Akkor láttam olyat is először és utoljára, hogy a tankerjuk beállt tankolni a mol kútra...csak a pisztolyt nem az üza tankba, hanem a tartályába nyomták
Volt olyan tisztjük aki annyira hülye volt, hogy 50-el engedte csak a kocsioszlopot haladni, mert elfelejtett rákérdezni, hogy mérföld vagy km/h és ciki volt visszakérdeznie a parancsnokánál... áá nem anyázták a mögöttük haladók őket 90 km-en keresztül
Persze ez is mint minden általánosítás nem igaz...de tényleg nem okosak
Hovatovább a Lincoln nem sportautó. Azzal bankigazgatók, diplomaták, államemberek jártak sofőrrel. Mercit, BMW t gazdag vállalkozók használtak presztízsből. De egyiket se érdekelte hány lóerős mert versenyeztek vele.
Szerintem László leragadt az autóskártyánál, az nyer amelyik erősebb.
Persze akkora országban, olyan mennyiségű ember között biztos hogy rengeteg az idióta is.
http://youtu.be/Jg4LMERpaKA;list=RDAgODe-U_Ok4&index=28