Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, láttam már ilyet is. 😸 De 2007-től állítólag már a jó rendszerűvel szerelték. (A dohc jobb lenne, vagy mindegy?)
Jo, valamit megint felreertettem akkor.
nemtudok
Állítólag abból látni hogy mennyit futott a gép. (minél közelebb van a retkes rozsdáshoz, annál többet)
A mozaikképen bal felül? A krómtankost modod?
Egyébként tudsz már képet felrakni? Mert én pl. igen.😺
Nem rossz, én is nézegettem ilyeneket. De milyen motoron van az első képen? Nyilván a nem heteroszekszuális GS-en. (amúgy nem értem a tulajt, hogy nem süllyed el szégyenében, wunderlich helyett ilyen olcsó valamit feltenni?)
Vagy bele lehet írni az ECU-ba, vagy kell egy power commander-szerű dobozka. Nem tudom, a BMW-hez mi kell konkrétan.
De ezek injektorosok azt is lehet állitgatni?
Valszeg szegényre van állítva a keverékképzés. Attól szokott elszíneződni a rozsdamentes / krómozott leömlő, ha szegény a keverék.
Ezeknek miért ilyen lila a könyök csöve szinte mindegyiknek?
nah, max kikötöd az athidalóval ha nem szánsz rá pár kilót javítani
Azért téged kérdeztelek, mivel tudom hogy több is volt már, és tényleg úgy használod, ahogy azt kell.
ezt nézegetem egy ideje, de ez még a nyűgös abs-es. (Henrik mondta)
https://www.kepesmotor.hu/bmw-...
és ha belegondolsz nálam milyen extrém terhelést kap egy motor a futáshoz képest (napi 4-5- indítás, gyakorlatilag végig fel-le váltogatás, etc) és ami bajom volt az is azért mert iszonyú régi és sokat futott szarokkal mentem. A pirosnál 200-nál hullott szét egyetlen csapágy a váltóban, amivel még vígan hazament é skésőbb a szerelőhöz. Az összes csapágy volt két éve 22ezer forint. A kuplung ami mindi gaggaszt, de ha te lennék, megvétel után inspecióznám és ha kopottasabb az meg szimeringcsere és el is felejteném a gecibe. Valamikor soksok km-nél a hátsó hajtás nagy csapágya elmehet de az sem szokott senki az út szélén hagyni meg azért vannak jelei és az is egy lánccsere ára. Ettől függetlenül bárki fl karját adnám egy nagyobb lábterű -es burgmanért :D
jah, ha motorozni is akarnék kis érzéssel, akkor RT. Mérhetetlenül sok bontott cucc van már hozzá, még mindig modernnek hat de nem kistévés még. Ha megnézed, nem is feltétlenül drágák hozzájuk a cuccok vagy ha egyszer kicseréled, te már életed végéig használod. Én a Gs-hez képest az esetek többségében visszasírom még a régi RT-t is, mert annyira jó menni ezekkel, szinte tökéletes az üléspozi, időjárásvédelem, úgy fordul mint egy sportmotor, van már benne erő, de nem feleslegesen sok, bármilyen gumit lehet rá venni a versenyzőstől a bakelit túráig, a gyári dobozokkal is elférsz mindenhol ahol az eleje bement (ez azért nem mindegy), és ami szubjektíven a legfontosabb, hogy ezekben az olajosokban még van egy kis jó értelemben vett régimotoros érzés, hang., amellett, hogy hibátlanul működnek, ezzel életet mutatva, mint amikor felülsz egy 70-esévekbeli japóra, csak nem szar. Annyi, hogy ha van egy Rt-d akkor utána fancsali szájjal szűállsz le minden másról és elvész a móka, hogy egyik szarról vágyakozol a másikra. :D
De ezért jutott eszembe ez a CL, mert a maga módján érdekesen néz ki, jó extrások, a kuplung, váltó, blokk, minden fullfull kommersz. Ugyanakkor érdekes és lehet, hogy még problémamentesebb az a második csukló nélküli kardán az összes C-n, lehet, hogy sosem megy tönkre. (Jó, amúgy is 20-asokért dobálják a bontottakat, szóval nem drámai ha valami van). Én egyedül a valóban teljesen felület és akadályfüggetlenséget szeretem a GS-en meg hogy minden ott van az arcodban (ha kéne) mint egy régi XT600-on vagy hasonlón. Semmihez nem kell túrni, idomokat basztatni, etc, ami tök jó. Ez egy igazi túramotoron nyilván mindenhol megvan, én nem szerettem, de neked van garázsod, az nyilván más matek mint a panel előtt szétszedni :D
Ha nem akarsz bogárfejidomot, akkor meg lehet valami megmaradt utolsó 1100rt vagy 1150, bele kb 30-50-ért a görög fiú csatacsipje meg az 1200-as injektorok és még kevesebb gondod lesz és az is 100 ló simán úgy.
Így már látod?
13 hsz-sal lejjebb.
mán nem látom, mikre
Nekem is így volt az RT anno.
Nem tudok megint képet felrakni. Vette, alzán 1 ilyen kis szélterelőt. Ma teszteltem 130ig nagyon baba eddig szeretem.
Tegnap még akciós volt. https://www.alza.hu/auto/sefis...
Egyszer néztem egy ilyet közelről, nem voltak rajta a kofferek. Így olyan volt, mint a gyúrós csávó, aki szereti kihagyni a lábnapot :)
A segge mint egy 250-esé, elöl meg széles.
Az említett részek kimondottan rondák, a többi viszont jó. (menni faszán megy az biztos)
http://youtu.be/LCHn-AsZRNY
Más. A GTR-t nekem is vizsgáztatni kellett 2013-ban, de nem volt műszakija már 10 éve.
Nem tetszik igazán ez a zöld jószág? pedig épp akartam írni, hogy végre megjött az ízlésed, mert ennél csak rondább motorod volt eddig 😅