Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öreg vagyok már menekülni meg a sok mecsbalé miatt van vaj a fejemen.
Oké majd írjál ha kell,én nem állnék meg az biztos
Köszönöm a segítséged városon körülményes lenne átnyargalnom mogyoródról müszi nélkül ha nem lesz más lehetőség akkor élnék a segítségeddel.
Nem Erzsébet de lehet hogy már Kispest
Aha ez a 3. kerületi bojtár utca?
De már magam se tudom mit akarok nézem az aprót hátha akad 1 olcsó chopper van is 1 virago 350 ért de ahhoz most el kéne adni és rakni hozzá min 1 100e ft ot. 250 be el tudnám így ahogy van szerintem adni. ennyibe van ugyanis vételárral 1 ütt.
Bojtár u ban dolgozik a vizsgaállomáson.Úgy átmegy ahogy van
Nem csak le akarom bontani az elejét mert zavar a fejidom meg túrakormányt szeretnék felrakni ha megmarad.
Nekem max 20km vonzáskörzetbe kell mert kocsit most nem tudok szerezni hogy sok km et menjek.
Ha elcsúfítod nem cserélünk jövőre
szia nekem van ismerősöm vizsgáztató ha érdekel 10000 Ft
értem akkor jólvan csak gondoltam emlitem mert van és porosodik csak
A hátsó hoszabítást megoldom gumi lábtörlőből. A lámpa meg a fejidom le lesz szedve müszi után azért nem dobok ki most pénzt a lámpára talán átmegy ha nem akkor veszek 1 streetfighter lámpát e szabványosat és lecserélem.
http://imet.hu/index.php?conte...
genesis való elsö lámpám
elsö lámpám is van hozzá nem töröt
nekem van egy sárvédöm de melyik kell az elsö vagy a hátsó?ha jol emlékszem van de mondod melyik akkor megnézzem
Remélem 2 számmal nagyobbat vettél mert olyan buci lesz a fejed hogy nem fér bele abba amit most vettél. . .
Megmértem a fejemet,te pofozkodós,állfocidrukker vadállat,de ez e méretezés...
végül is vettem 1 sipkát,,,
remélem jó lesz,de ha nem ismét elengedem feléd a 60 kilómat és
Dobon még tudnék halkítani dörzsi szivaccsal de már nincs kedvem meg időm foglalkozni vele reggel 5 től este 8-9-10 ig meló rohangálás van már.
KAPSZ A POFÁDRA
Gyári dobban tudok segíteni,igaz az enyém 600,nem tudom jó-e az 1000re.A lámpát nem lehet javítatni?A 600 sárvédőt ha kölcsön a dom az jó az ezerre?
Ábrus válaszolj!