Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te állt Szeged. Kecsó még egy 100as. És nem, volt még itthon üvegszálas gittem. (ezt majd egyszer elmesélem, jó sztori, azóta is evvel basztatnak.)
Bizony ezek lent vannak
Akkor nem kell.
Eszedbe ne jusson! Az hogy gyorsabban felemelkedik az csak az egyik része a dolognak. Van még pár dolog ami vele együtt változik.(és ezekől már meg szoktak feledkezni)
Felőlem Ok.
Kijössz elém és ott elvertelek volna és visszabliccelek.
Remélem nem szigetelőszalaggal tekerted körbe a lyukat.
Benevezek tartós tesztelőnek.
Itt vidéken? Soha....
Ácsi ezek a likak lent vannak.
rendszámos?
Ne ríjjá, szerintem ilyenek lesznek folyamatosan
Vigasztaljon a tudat hogy én is fél ötkor keltem, délelőttös voltam, hazajöttem kajáltam és azóta Gyula motorjával legózok. (van más szarság is a karbival,el van fúvókázva mert mindig a tuning ugye)
Még nincs, habár már lassan lehetne, 2 hét alatt ez az 5-ik vas idehaza. Most van szezon forgatni kell a tőkét
Akkor méék és fúrok
Kecskemétig?
Mit csinálsz ott
Muti csak kedden, akkor vagyok gépközelbe. ez is transalp csak átépítve fiatalosra, van vele kb 4 óra meló és mehet a piacra.
Túrót.
Azért szokták felfurkálni hogy gyorsabban kiszívja a vákuum a levegőt a membrán fölötti térből és így gyorsabban húzza fel a súbert.
Itt ugye a jobb oldali lyukat bővítették fel (mert a sok sem elég)de az utolsót valamiért nem. (mert úgy válogatta már valaki össze a súbereket és ez nem tűnt fel neki hogy furkálva vannak)
Cimbi kint van 2 hét múlva jön haza(remélhetőleg.)
Szóban izgalmasabb
Gondolkozom ki kéne vele menni.
Na azért mert akkor felültem volna az első vonatra lebliccelek kecskemétig mert pénzem az nincs és jól elláttam volna a bajom tesókám . .
Muti
Boltod van vazze
Minek? Úgy nem izgalmas
Persze meg. Teszt is volt sajnos.
Egy taxi benézte a jobbos kereszteződést.
Fúúúú national geographic afganisztán fontvonal
Ma nem motoroztam, de holnap menek dolgozni vele. Remélem nem fog nagyon csúszni. Cserébe ma is voltam egy bütykösé...