Eszedbe ne jusson! Az hogy gyorsabban felemelkedik az csak az egyik része a dolognak. Van még pár dolog ami vele együtt változik.(és ezekől már meg szoktak feledkezni)
Vigasztaljon a tudat hogy én is fél ötkor keltem, délelőttös voltam, hazajöttem kajáltam és azóta Gyula motorjával legózok. (van más szarság is a karbival,el van fúvókázva mert mindig a tuning ugye)
Túrót.
Azért szokták felfurkálni hogy gyorsabban kiszívja a vákuum a levegőt a membrán fölötti térből és így gyorsabban húzza fel a súbert.
Itt ugye a jobb oldali lyukat bővítették fel (mert a sok sem elég)de az utolsót valamiért nem. (mert úgy válogatta már valaki össze a súbereket és ez nem tűnt fel neki hogy furkálva vannak)
Remélem nem szigetelőszalaggal tekerted körbe a lyukat.
Mit csinálsz ott
Azért szokták felfurkálni hogy gyorsabban kiszívja a vákuum a levegőt a membrán fölötti térből és így gyorsabban húzza fel a súbert.
Itt ugye a jobb oldali lyukat bővítették fel (mert a sok sem elég)de az utolsót valamiért nem. (mert úgy válogatta már valaki össze a súbereket és ez nem tűnt fel neki hogy furkálva vannak)
Szóban izgalmasabb
Gondolkozom ki kéne vele menni.
Persze meg. Teszt is volt sajnos.
Egy taxi benézte a jobbos kereszteződést.