A súber alatt beszűkül a szívócsatorna. Itt az átáramló levegő felgyorsul és a nyomása lecsökken ezért vákuum lesz a súber alatt, a lyukon pedig kiszívja a levegőt a súberből és a membrán fölül. Mivel a membrán rugalmas (gumi) ezért "összegyűrődik" és a súber elmozdul a rugó ellenében felfelé.
Ha gyorsabban lesz vákuum a súber felett akkor nyilván gyorsabban is fog "felszívódni" a súber ami gyorsabban húzza fel a súbertűt is tehát (ha sok egyéb más is össze van ezzel a mozgással hangolva) akkor sokkal gyorsabban pörög fel a gép.
Taliról hazafelé az Ikimnek meg a Snoopynak kellett kinyitni az oldaltámaszt mert nem bírtam letenni a jobb lábam a térdem miatt. Alíg bírtam leszállni majd beszartam úgy fájt.
Lehet rakok fel kinyitható lábtartót előre a bölcsőre hogy ki tudjam nyújtani túrázásnál a lábam pihentettni.
Ha gyorsabban lesz vákuum a súber felett akkor nyilván gyorsabban is fog "felszívódni" a súber ami gyorsabban húzza fel a súbertűt is tehát (ha sok egyéb más is össze van ezzel a mozgással hangolva) akkor sokkal gyorsabban pörög fel a gép.