passzolom. az tuti a linux a gyengép vasakon jobb, jobban optimalizálható. (én is csak olvastam, maradok a ringyóznál)ubuntu volt hétvégén amit az egyetemen használtunk Sun 270-es vékonykliensen. használható, működik, de például a az Oracle SQL miatt az ubuntu alól el kellett indítani az XP-t.
Nemtoom. Ha az ember fia fix dolgokra használja csak. pl. net dvd írás, esetleg zenehallgatás, akkor jó. Ha játszik, vagy dolgozik rajta, háááttt. Szar mikor vadászni kell a szoftvert.
Már én is végigjátszottam az etanol leckét,szarabbul megy több kell belőle,így semmi értelme
Ja a műfater még most tanuló az ügyből ,baszkiri csak azt nyomja magába,tiszta etanolt reggel baromi nehezen indul, ,és míg fel nem melegszik a motor semmi az egész kocsi,és van hogy le is áll .Mondtam neki h beteg az agya
De, 2 helyen sajna egyszerre nem tudok lenni. Bár, dolgozom rajta.
Az egyetemen voltam. Szombaton megcsináltam a adatbázis vizsgát. SQL. Ezt se a vizsgaidőszakban kell.
Az a legjobb, főleg szíjhajtással. a dukik elgondolása nagyonnagyon jó, nem értem mitől rosszak, legalábbis a hírük. mikor a szalonban aggodalmam fejeztem ki beszélgetés alatt a költségek miatt, az ember azt mondta, hogy nem is, már eleve ott a 10ezres szervizintervallum, meg amúgy is, elég megbízhatóak, főleg a kiforrott levegősök.
Nemtoom. Ha az ember fia fix dolgokra használja csak. pl. net dvd írás, esetleg zenehallgatás, akkor jó. Ha játszik, vagy dolgozik rajta, háááttt. Szar mikor vadászni kell a szoftvert.
egy kis kedvcsináló
http://youtu.be/r7C6W0M5ME0
Ja
link
Az egyetemen voltam. Szombaton megcsináltam a adatbázis vizsgát. SQL. Ezt se a vizsgaidőszakban kell.