Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lmentem ncist nézni. Az az igazság, hogy még sose telepítettem win alól, állítőlag lehet, felkínálja az Ubi. Én külön partíciókat szoktam csináni, mindennek 1et, úgy teljesen függetlenül mennek 1mástól.
Win alól telepíteni Ubit sztem olyan, mint egy FZRt felrakni egy gőrdeszkára, és úgy tolni... lehet, de nincs sok értelme.
Eleve, az ext4 file rendszer 100x jobb, mint az ntfs (nem fragmentálódik, és önjavító) linux látja az ntfs-t, win nem semelyik extfs-t sem
Na? Na? Na? na?na?na? lejött a torrent!
Az nem baj, hogyha a win csak 32 bites edition?dobsz egy linket ahonnan le tudom szedni? akkor ez winfosból telepíthető?
Ubuntu 10.10 64 bites. Telepítéskor van opció, hogy WIN mellé, és kész.
Tanácsokat majd folyamatában, ugyanis az Ubi install alatt full műxik a gép (ezt az tudja értékelni, aki órákig bámulja a win inst képernyőket )
Na Te hozzáértő Laci. Adott a konfigom:

C2D E8400 3.0GHz
CSX 2 GB-s dual csánelbe 1066-os
gigabyte ep45ds3
hd4850-es radeon

Melyik linuxot tegyem fel? Nagyon gyors legyen, nagyon szép legyen, tele effektezve, minden hiper szuper jó. Win 7-em van, és maradjon is, emellé akarom a linuxot segíccs pls.
Na mentem alukálni. Jó éjszakát.
Sanyi merre vagy remélem minden ok . .
Nah jah Mohaa: Az volt Az Allied Assault. De jó is volt az online... Ferox klán szép napok vtak.
na az ég és föld akart lenni
bocsánat ez nem mohaa hanem moh és és föld a mohaa az volt a király ez csak moh
xar rövid
Naahh... ne vedd el a kedvem a mohaatól
nem tetszik az új moha a bad company2 1000x jobb
na jóccakát emberek. megyek mert van egy kis dolgom.
biztos jól is műkszik :D
jó cucc ez. Rohadtul csipáztam.
Míg vaterán igyér volt a hirdetés, sok cuccom fenn volt annak ellenére hogy nemnagyon akartam eladni. Annyira drágán raktam fel, hogy...
konkrétan elcseréltem egy xboxra.
A box akkor ért 70-80-at, a lapos meg 50-et. Jó biznisz volt.
A gond csak az volt, hogy fél év alatt behalt a box.
utána vettem újat, és csináltattam hozzá vízhűtés.
Jó ez a MOHA.
xp van rajta, simán el is szalad, de most pár dolog befosott rajta, és újra kéne telepíteni, azt akkormár alapon gonodltam, zuzzon az ubuntu.. nem?
Hardkór gémereknek nem való (mert minden új játékot winfosra fejlesztenek, mivel azé a home piac 90%-a) minden másra jobb. És ingyenes ugye, meg az összes prog is rá.
dikk, ilyenem van
így van Tudom,enyém csúnyább stb , de mükszik
vágom.
erre fel lehet rakni egy xp-t nyugodtan. lebutítod amennyire birod, nem sp harmincezrest raksz fel, hanem sime service pack nélkülit, és dobsz mellé egy full avg-t, oszt heló.
egész tűrhető sebességű lesz.
nekem ilyen volt egy pár éve, és így toltam:
Dell Latitude C400:

- 12,1'' kijelző
- 1800 mAh akkumulátor
- Intel i830M
- 1000 MB /2x512 Mb PC133)
- Mobile Intel Pentium III-M Tualatin, A80530 1000 Mhz L2 512 KB
- 20 GB HDD (ATA 100)
- Intel(R) Extreme Graphics 64 Mb (saját) memória
- 1 USB 1.1, 10/100 LAN, Infra, Modem, 1 PCMCIA Type II
- 1,63 kg
- 289.5 x 238.7 x 25.4 mm
konkrétan erre gondoltál nem
http://doktorchopper.blog.hu/2...
Nem engem kérdeztél ugyan, de én pont tegnap tettem fel a 10.10 Ubuntut.
Be gomb - 7sec - op inul - 10sec - kész az asztal
Qrva gyors rajta minden, olyan asztal effektek, amiről a Win7 csak álmodik, minden driver, szoftver benne (és 1 CDn van) az install 20 perc volt, minden ment 1ből.
WINE nevű emulátor progival a legtöbb win alkalmazás indul, és gyorsabb, mint XP alól
Nekem már nincs win a gépemen tegnap óta (eddig volt, de fél év alatt 2x használtam)
egy kis olvasnivaló, nézzétek meg az asztal vidiket.
Nah hááájj. Ahogy ábrus mondta két gyertyám is zárlatos volt... szinkront is akartam állítani, még ment rendesen a 4henger addig lehetett állítgatni,de pár perc múlva le is halt. Úgyhogy holnap új gyertyákkal, állítunk neki egy szinkront, mert am az sincs rendben...
Mivel nem vagyok kitömve összedobtam egy "szinkron műszert". Dobok egy képet, de nem leszólni . A jobb oldali csövek 4karbisra, a bal a 2karbisra,vagy sorban szinkronra, mert a bal oldali csöveket le lehet szedni,és már mehet is fel a jobb oldalon lévő plusz két cső
egy gyakorlatilag új állapotban megmentett compaq armada e500, egy brutálnagy akksival amit nemrég vettem bele, több mint 3 órát netezek vele wifin annyi, hogy a dvd író ki lett bele téve.
oszt milyen ez az ezzel?
milyen vas?