Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 1 piaggio
uhh... ez nem jó hír! gyógyulgass!
Bakker! Bedagadt a könyököm, ha nem apad le a gyógyszertől amit kaptam,valószínű műteni kellene. Még egy jó hír.
Nem az én szerelőm,az ördögé!
Miért is? :) Majdnem írtál ide? :) Mondjuk nem nagyon voltam itt keddig... úgyhogy nem láttam volna semmit csak kedd reggel :)
Piaggio.
ugy tunik robertgida segedelmevel nekem is sikerul visszaalakitani a Galambvadaszt gyari legszurosre.van egy egesz telem,h megcsinaljam utana elviszem egy szerelohoz,es belovetem a karbit,szelephezagot.de nem a gyula szerelojevel,mert utanakerdeztem,es tobben nem voltak megelegedve vele.kiprobalom a gerle utcait megint.hatha.
ja,amugy gratula:) ezek a tipusok hiresek voltak a tartossagukrol.volt kollegam is vett egyet anno.igaz az ove pont egy szethajtott darab volt:)
egy honda?ha mar miylen markahu ember vagyol te?
Én neeeeeeem. Én csak elbaszarintottam majdnem.
Igen, nagyon:) Hallom, Te is benne voltál a buliban:) JÓ tipp volt :)
NA most már csak neked kell valami vasat találni
Óvatosan nyomuljál drága.
30-körül van az is .
már csak bele kell jönnie a robeszezésbe faszán mondjuk van robeszeseknek is vezetéstechnika, gondolom ilyesmi esetekre, majd megnézem mennyi, de gondolom jó sok
igenigen. éés hooogy imádtalak ugyi? olyan jó volt hogy itthon voltál végre
Jól kezdődött a heted látom
Imááádom! Nagy, brutál mackó ekkora szívvel...:D Köszönöm, köszönöm, köszönöm.....
Jó reggelt
Akkor nem ölsz meg.
akkor róla tolj fel képet pls, mert ez kemény mint a bakaszar
mint macska a köszörükövön.
Cukikának okés, de Te ne ülj rá légyszi. Azonnal balesetet okozol vele. Ha fetreng valaki a röhögéstől, nem lehet autót vezetni, és tuti neki megy valakinek vagy valaminek.
Már én is ritka nyomi vagyok a kis robeszen 183 centivel, de Te a 2 méterrel....
cukika új robesze (vagyis kicsit közös, de ő kapta ajiba ) eddig titokban tudtam tartani, most jött haza, levittem, előszedtem neki, ééés úúgy örült, ki is próbálta, nagyon ügyes volt!
ncore spooky dayz