ugy tunik robertgida segedelmevel nekem is sikerul visszaalakitani a Galambvadaszt gyari legszurosre.van egy egesz telem,h megcsinaljam utana elviszem egy szerelohoz,es belovetem a karbit,szelephezagot.de nem a gyula szerelojevel,mert utanakerdeztem,es tobben nem voltak megelegedve vele.kiprobalom a gerle utcait megint.hatha.
már csak bele kell jönnie a robeszezésbe faszán mondjuk van robeszeseknek is vezetéstechnika, gondolom ilyesmi esetekre, majd megnézem mennyi, de gondolom jó sok
mint macska a köszörükövön.
Cukikának okés, de Te ne ülj rá légyszi. Azonnal balesetet okozol vele. Ha fetreng valaki a röhögéstől, nem lehet autót vezetni, és tuti neki megy valakinek vagy valaminek.
Már én is ritka nyomi vagyok a kis robeszen 183 centivel, de Te a 2 méterrel....
cukika új robesze (vagyis kicsit közös, de ő kapta ajiba ) eddig titokban tudtam tartani, most jött haza, levittem, előszedtem neki, ééés úúgy örült, ki is próbálta, nagyon ügyes volt!
Cukikának okés, de Te ne ülj rá légyszi. Azonnal balesetet okozol vele. Ha fetreng valaki a röhögéstől, nem lehet autót vezetni, és tuti neki megy valakinek vagy valaminek.
Már én is ritka nyomi vagyok a kis robeszen 183 centivel, de Te a 2 méterrel....